πώς-οι-πασχαλινοί-κιτς-λαγοί-εκθέτουν-899752
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ | 28.04.2021 | 11:47

Πώς οι πασχαλινοί κιτς λαγοί εκθέτουν τον Γ. Πατούλη

Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος για τον πασχαλινό στολισμό της περιφέρειας.

Ο περιφερειάρχης δέχθηκε σφοδρή κριτική για την αισθητική του την οποία κορυφαία έντυπα της χώρας χαρακτήρισαν, επιεικώς, απαράδεκτη.

Όπως, όμως, αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, η υπόθεση του στολισμού δεν έχει μόνο την αισθητική ή για την ακρίβεια την αντιαισθητική της πλευρά.

Υπάρχει και άλλη.

Η «Αυγή» σε, συνέχεια της χθεσινής αποκάλυψης της aftodioikisi.gr,  σε σημερινό της δημοσίευμα υποστηρίζει ότι εγείρονται ερωτήματα νομιμότητας για τον διαγωνισμό προμήθειας των κιτς λαγών.

Πέρασε, όπως γράφει η εφημερίδα σε συνέχεια του δημοσιεύματος της ιστοσελίδας, με διαδικασία εκτός ημερήσιας διάταξης ως επείγον θέμα. Κόστισε 74.400 ευρώ. Η αντιπολίτευση στην περιφέρεια καταψήφισε την ανάδειξη του μειοδότη. Ήταν ένας και η έκπτωση που προσέφερε ήταν μόλις 1%.

Η «Αυγή» κάνει λόγο για «θολή διαχείριση» και δημόσιο χρήμα,  το οποίο ο περιφερειάρχης αναθέτει σε «θολούς διαγωνισμούς»