Πώς οι πασχαλινοί κιτς λαγοί εκθέτουν τον Γ. Πατούλη

  • Απο Aftodioikisi News
  • 28 Απριλίου 2021 - 11:47
  • Comments Off

Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος για τον πασχαλινό στολισμό της περιφέρειας.

Ο περιφερειάρχης δέχθηκε σφοδρή κριτική για την αισθητική του την οποία κορυφαία έντυπα της χώρας χαρακτήρισαν, επιεικώς, απαράδεκτη.

Όπως, όμως, αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, η υπόθεση του στολισμού δεν έχει μόνο την αισθητική ή για την ακρίβεια την αντιαισθητική της πλευρά.

Υπάρχει και άλλη.

Η «Αυγή» σε, συνέχεια της χθεσινής αποκάλυψης της aftodioikisi.gr,  σε σημερινό της δημοσίευμα υποστηρίζει ότι εγείρονται ερωτήματα νομιμότητας για τον διαγωνισμό προμήθειας των κιτς λαγών.

Πέρασε, όπως γράφει η εφημερίδα σε συνέχεια του δημοσιεύματος της ιστοσελίδας, με διαδικασία εκτός ημερήσιας διάταξης ως επείγον θέμα. Κόστισε 74.400 ευρώ. Η αντιπολίτευση στην περιφέρεια καταψήφισε την ανάδειξη του μειοδότη. Ήταν ένας και η έκπτωση που προσέφερε ήταν μόλις 1%.

Η «Αυγή» κάνει λόγο για «θολή διαχείριση» και δημόσιο χρήμα,  το οποίο ο περιφερειάρχης αναθέτει σε «θολούς διαγωνισμούς»

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΑΥΓΗ, ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]