Δύναμη Ζωής: Πόσο αποτελεσματικοί είναι οι έλεγχοι της Π. Αττικής στις ΜΦΗ;

Κορωνοϊός: 1.121 νέα κρούσματα, 309 διασωληνωμένοι & 29 νεκροί -«Βράζει» η Αττική (πίνακες)

Το κρίσιμο θέμα της έγκαιρης και αποτελεσματικής εποπτείας και των ελέγχων των ιδιωτικών επιχειρήσεων περίθαλψης ηλικιωμένων (Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων), φέρνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, η Δύναμη Ζωής με ερώτησή της προς τη Διοίκηση της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα η Δύναμη Ζωής (επικεφαλής Ρένα Δούρου) ζητά, με κατάθεση όλων των αναλυτικών στοιχείων (επωνυμίες ΜΦΗ, ημερομηνίες ελέγχων, κ.α.), απαντήσεις από τη Διοίκηση της Περιφέρειας σε 4 ερωτήσεις:

  1. Σε τι ελέγχους έχει προβεί από την έναρξη της πανδημίας στη χώρα μας;
  2. Παρακολουθεί και με ποιον τρόπο η Περιφέρεια Αττικής τον αριθμό κρουσμάτων COVID 19 και θανάτων στις ΜΦΗ αρμοδιότητάς της;
  3. Έχει αξιολογήσει η Περιφέρεια Αττικής τα αποτελέσματα των ελέγχων και τι συμπεράσματα εξάγονται;
  4. Δίνονται οδηγίες από την Περιφέρεια Αττικής προς τις ΜΦΗ για την ασφάλεια των ηλικιωμένων και του προσωπικού τους;

Η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής πριν καιρό, έσπευσε ατυχώς να πανηγυρίσει ότι στις ΜΦΗ της Αττικής δεν υπήρξε καμία απώλεια ζωής, ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική και υπενθυμίζει ότι πρέπει να γίνονται με σύνεση τέτοιες δηλώσεις.

Ο εντοπισμός κρουσμάτων σε ΜΦΗ της Αττικής και οι απώλειες ζωής ηλικιωμένων είναι πλέον γεγονός και το ζητούμενο είναι αν ο κάθε εμπλεκόμενος φορέας έχει ασκήσει την αποστολή που του έχει αναθέσει η Πολιτεία.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΟΥΡΟΥ, ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ, ΜΟΝΑΔΕΣ, ΦΡΟΝΤΙΔΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]