Τα «Νέα», «κράζουν» τον Πατούλη: «Έχει πολιτιστικό έλλειμμα-Αποτρόπαιος ο στολισμός της Περιφέρειας!»

  • Απο Aftodioikisi News
  • 26 Απριλίου 2021 - 10:40
  • Comments Off
ΣΥΡΙΖΑ για λαγούς Πατούλη: «Ντροπή! Καραμπινάτο σκάνδαλο -Διαμοιράζει χρήματα σε κολλητούς»

Τα «Νέα», «κράζουν» τον Πατούλη: «Έχει πολιτιστικό έλλειμμα-Αποτρόπαιος ο στολισμός της Περιφέρειας!»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Γιώργου Πατούλη, για τον κιτς στολισμό της Περιφέρειας εξαπολύουν τα «Νέα», μέσω της στήλης «Πανδώρα».

Η εφημερίδα χαρακτηρίζει τον πασχαλινό στολισμό αποτρόπαιο και κάνει λόγο για πολιτισμικό έλλειμμα του Γιώργου Πατούλη, το οποίο δεν κρύβεται!

Υπενθυμίζεται ότι, εκτός από τους απλούς πολίτες, «κράξιμο» στον στολισμό Πατούλη έριξε και υποψήφιος του Κ. Μπακογιάννη, με τον ίδιο τον περιφερειάρχη να υποστηρίζει ότι έβαλε τους λαγούς για να… γελάσουμε!!!!

Διαβάστε

«Τελικά όσο και αν δεν αρέσει σε κανέναν εκ των δυο Πατούλης και Τσίπρας έχουν κάτι πολύ κοινό.

Και για τους δυο το βαθύτερο πρόβλημα τους είναι πολιτισμικό.

Ούτε να το κρύψουν μπορούν. Για την περίπτωση του περιφερειάρχη έχουμε την τρανή απόδειξη στον αποτρόπαιο πασχαλινό στολισμό της Περιφέρειας.

Ο 0αργυροποίκιλτος κούνελος με το φράκο που μοιάζει επικίνδυνα με αρουραίο στη νησίδα απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο τα λέει όλα για το πολιτισμικό έλλειμμα του περιφερειάρχη

Αυτός ο στολισμός είναι μια άλλη μορφή βανδαλισμού που γίνεται μέσω της αισθητικής παρέμβασης.

Ίσως μάλιστα το περιστατικό να είναι η ευκαιρία ώστε να αντιμετωπισθεί το θέμα με τρόπο πιο γενικευμένο Δεν είναι δυνατόν ο δημόσιος χώρος να υπόκειται στις παραμορφώσεις που επιβάλλει ο κάθε εκλεγμένος Πατούλης».

Τα σχόλια περιττεύουν.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΝΕΑ, ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]