ΣΥΡΙΖΑ για λαγούς Πατούλη: «Ντροπή! Καραμπινάτο σκάνδαλο -Διαμοιράζει χρήματα σε κολλητούς»

ΣΥΡΙΖΑ για λαγούς Πατούλη: «Ντροπή! Καραμπινάτο σκάνδαλο -Διαμοιράζει χρήματα σε κολλητούς»

Για «ένα ακόμη καραμπινάτο σκάνδαλο του κ. Πατούλη», κάνουν λόγο αναφορικά με την αποκάλυψη της aftodioikisi.gr, για τους περίφημους κιτς λαγούς, ο τομεάρχης και ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης και Μ. Χατζηγιαννάκης.

«Άραγε  υπάρχει διαδικασία στην οποία να εμπλέκεται ο κ. Πατούλης και  η οποία να μην αποτελεί σκάνδαλο; Άραγε ως πότε θα τον καλύπτουν οι κ.κ. Μητσοτάκης και Βορίδης; Αυτοί δεν είναι που πανηγύριζαν την μεγάλη νίκη της γαλάζιας παράταξης στην Περιφέρεια Αττικής το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών; Εκτός και αν αληθεύουν οι φήμες ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει αποφασίσει ήδη να αδειάσει τον κ. Πατούλη και να δώσει το χρίσμα της Περιφέρειας Αττικής την επόμενη φορά, στον προστατευόμενό του κ. Χαρδαλιά. Μετά την τεράστια επιτυχία άλλωστε στην προμήθεια των self test, είναι δεδομένο ότι ο κ. Χαρδαλιάς διαθέτει την επάρκεια για να συνεχίσει με επιτυχία το έργο του κ. Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής…», προσθέτουν οι κύριοι Ζαχαριάδης και Βορίδης.

Είχαν προηγηθεί οι εφημερίδες «Τα Νέα», «Καθημερινή» και «Αυγή» που αποδόμησαν πλήρως τις επιλογές του περιφερειάρχη Αττικής.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Με λαγουδάκια  στόλισε την Αθήνα ο Περιφερειάρχης της καρδιάς μας κ. Πατούλης. Προσπερνώντας την τουλάχιστον αμφιλεγόμενη αισθητική του πράγματος, που δεν έχει καμιά σχέση με την ελληνική  παράδοση αυτών των ημερών, είναι σαφές ότι η υπόθεση αποτελεί ένα ακόμη καραμπινάτο σκάνδαλο του κ. Πατούλη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα, τα περίφημα «λαγουδάκια» του κ. Πατούλη, μέσα από μέσα από φωτογραφική διαδικασία – εξπρές, κόστισαν  15 χιλιάδες ευρώ το ένα (χωρίς ΦΠΑ). Με λίγα λόγια όσο  κοστίζει ένα αυτοκίνητο που ίσως καταφέρ​ει να  αγοράσει μια μέση ελληνική οικογένεια, μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς και επώδυνων οικονομιών! Κόστος 73.408ευρώ.  Συγκεκριμένα, μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχε μία εταιρεία και έδωσε έκπτωση 1%, κατοχυρώθηκε η προμήθεια τεσσάρων «επιδαπέδιων διακοσμητικών παραστάσεων με τρισδιάστατα λαγουδάκια, αυγά και κοτοπουλάκια» και με φωτεινές επιγραφές με την υπογραφή της Περιφέρειας Αττικής.

Η λέξη ντροπή  πλέον έχει χάσει το νόημα της για τα κατορθώματα του κ. Πατούλη. Σε μια εποχή που όλοι οι πολίτες αγωνιούν για το μέλλον τους και στενάζουν οικονομικά, ο Περιφερειάρχης Αττικής διαμοιράζει τα χρήματα του ελληνικού λαού σε φίλους και κολλητούς.

Άραγε  υπάρχει διαδικασία στην οποία να εμπλέκεται ο κ. Πατούλης και  η οποία να μην αποτελεί σκάνδαλο; Άραγε ως πότε θα τον καλύπτουν οι κ.κ. Μητσοτάκης και Βορίδης; Αυτοί δεν είναι που πανηγύριζαν την μεγάλη νίκη της γαλάζιας παράταξης στην Περιφέρεια Αττικής το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών;

Εκτός και αν αληθεύουν οι φήμες ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει αποφασίσει ήδη να αδειάσει τον κ. Πατούλη και να δώσει το χρίσμα της Περιφέρειας Αττικής την επόμενη φορά, στον προστατευόμενό του κ. Χαρδαλιά. Μετά την τεράστια επιτυχία άλλωστε στην προμήθεια των self test, είναι δεδομένο ότι ο κ. Χαρδαλιάς διαθέτει την επάρκεια για να συνεχίσει με επιτυχία το έργο του κ. Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΛΑΓΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]