Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
24
Μάρτιος
Back

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η εταιρεία με την  επωνυμία «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE» και το διακριτικό τίτλο «AFTODIOIKISI.GR», με αριθμό Καταχώρησης ΓΕΜΗ:141230001000, ΑΦΜ: 800797580 / Δ.Ο.Υ. Α’ Αθηνών.

Έδρα: Μενεδήμου 10, Αθήνα ΤΚ 10444

Τηλ.: 210 514 3137-8

Fax: 210 512 3020

E-mail:  [email protected]

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε απευθείας στο  e- mail: [email protected]

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

(Κηφισίας 1-3,Τ.Κ.11523, Αθήνα, τηλ. 210 6475600, Fax: 210 6475628,

email: [email protected] .

Για εμάς στην «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», κύριος στόχος είναι η  έγκυρη και συνεχούς ροής ενημέρωση με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και η εμπιστοσύνη όσων επισκέπτονται και χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας και έρχονται σε επικοινωνία μαζί μας παρέχοντας τα προσωπικά τους δεδομένα.

Με την ισχύ από 25 Μαΐου 2018, του Κανονισμού ΕΕ 2016/679,εφαρμόζουμε τη σύμφωνη με τον εν λόγω Κανονισμό Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως προκύπτει από την παρούσα Δήλωση.

Η ιστοσελίδα της «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο επικοινωνίας μας καθώς εδώ ανακοινώνουμε ειδήσεις για την ενημέρωση τόσο στο ευρύ όσο και σε πιο εξειδικευμένο κοινό.

Για ορισμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας μας απαιτείται επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν.

Εκτός από τα προσωπικά σας δεδομένα που έχετε καταχωρήσει εθελοντικά κατά την είσοδο σας και την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες δεδομένων, οι οποίες μας επιτρέπουν να σας παρέχουμε μια ομαλή χρήση. Η νομική βάση προς τούτο είναι το έννομο συμφέρον μας για την ασφαλή και ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας μας και η συγκατάθεσή σας να αποδεχτείτε τις ανάλογες ρυθμίσεις. Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται:

 • για να σας επιτρέψουμε την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας. Για τα cookies, δείτε την πολιτική μας εδώ
 • όταν μας αποστέλλετε κάποιο αίτημα μέσω της ιστοσελίδας μας ή με άλλο μέσο, μόνο για σκοπούς διαχείρισης του αιτήματός σας
 • για την αποστολή newsletter
 • για στατιστικούς σκοπούς.

 

Δεν προβαίνουμε σε περαιτέρω χρήση των πληροφοριών, για άλλον σκοπό διαφορετικό από αυτόν που δηλώνεται. Δεν θα αποκαλύψουμε ποτέ για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν. Δεν θα δημοσιοποιήσουμε ή διαβιβάσουμε προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών του δικτυακού μας τόπου σε τρίτους, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές εφόσον έχουμε προς τούτο έννομη υποχρέωση.

Δεν διαβιβάζουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε σε τρίτους εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ή/και διεθνείς οργανισμούς. Δεν προβαίνουμε σε διενέργεια αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ή/και κατάρτιση προφίλ.

Κατά κανόνα, δεν διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που είναι αναγκαίο για τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέξαμε. Ωστόσο, ενδέχεται να διατηρήσουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για ιστορικούς, στατιστικούς ή επιστημονικούς σκοπούς, παρέχοντας τις δέουσες εγγυήσεις.

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (Links) προς άλλες ιστοσελίδες. Δεν επηρεάζουμε τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων σας εκεί  ή τη συμμόρφωση των τελευταίων με τις διατάξεις περί προστασίας δεδομένων.

Όταν περιηγείστε στον ιστότοπο μας https://www.aftodioikisi.gr/

Σας παρέχουμε την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, εξασφαλίζουμε ότι δεν βρίσκεται εκτός σύνδεσης και λαμβάνουμε μία ανώνυμη στατιστική που μας βοηθά να διαπιστώσουμε αν το πετύχαμε.

Σκοπός: Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας παρέχουμε την πρόσβαση (όπως η διεύθυνση ΙΡ σας) και τα χρησιμοποιούμε, ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια της ιστοσελίδας μας. Ειδικότερα: Κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα μας αποστέλλονται αυτόματα από τον φυλλομετρητή τερματικού που χρησιμοποιείτε και χωρίς δική σας ενέργεια στον διαμετακομιστή του ιστότοπου μας:

 • η διεύθυνση IP της συσκευής σας,
 • η ημερομηνία και η ώρα της πρόσβασης,
 • το όνομα και η ιστοδιεύθυνση (URL) του αρχείου που ζητήθηκε,
 • η ιστοσελίδα/εφαρμογή, από την οποία πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση (referrer-URL),
 • ο φυλλομετρητής που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας που έχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (Access provider)

Τα ως άνω δεδομένα αποθηκεύονται προσωρινά σε ένα αρχείο καταγραφής (log file) για τους σκοπούς ορθής δημιουργίας σύνδεσης, άνετης χρήσης της ιστοσελίδας μας.

Εφόσον έχετε συναινέσει στον «γεωεντοπισμό» στον φυλλομετρητή σας ή στο λειτουργικό σύστημά σας ή σε άλλες ρυθμίσεις του τερματικού σας, θα χρησιμοποιήσουμε τη λειτουργία αυτή για να μπορούμε να σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες που αφορούν την τρέχουσα θέση σας (δεδομένα τοποθεσίας σας)  εν σχέσει αποκλειστικά και μόνο με την τοποθεσία των γραφείων μας.

Νομική Βάση: Για την επεξεργασία της διεύθυνσης IP αποτελεί το άρθρο 6, παράγραφος 1, στοιχείο στ) του Κανονισμού ΕΕ 2016/679, ήτοι το έννομο συμφέρον μας για την ασφάλεια της ιστοσελίδας μας. Επιπλέον και η συγκατάθεσή σας να σας παρέχουμε την πρόσβαση που ζητήσατε με την είσοδό σας και την πλοήγησή σας.

Αποθήκευση: Τα δεδομένα αποθηκεύονται προσωρινά για την διεκπεραίωση της συνεδρίας και μετά διαγράφονται αυτόματα. Μόλις σταματήσετε τη χρήση του ιστότοπου μας, τα δεδομένα γεωεντοπισμού διαγράφονται.

Αποδέκτες: Κανένας. Δεν μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα με άλλους υπευθύνους επεξεργασίας.

Εκτελούντες την επεξεργασία: Χρησιμοποιούμε μόνο αξιόπιστους εκτελούντες την επεξεργασία που επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα για λογαριασμό μας.

Διαβιβάσεις σε Τρίτες Χώρες: Καμία. Αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας εντός ΕΟΧ/ΕΕ.

Όταν χρησιμοποιείτε την σελίδα Επικοινωνία στο https://www.aftodioikisi.gr/

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα μας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], λαμβάνουμε επίσης προσωπικά δεδομένα από εσάς, τα οποία χρησιμοποιούνται από εμάς μόνο για τη διαχείριση του αιτήματός σας και όχι για διαφημιστικούς σκοπούς ούτε τα μοιραζόμαστε χωρίς τη συναίνεση σας.

Νομική Βάση: Η συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Άρθρο 6 (1) (α) του Κανονισμού ΕΕ 2016/679).

Αποθήκευση: Σε κάθε περίπτωση τα δεδομένα που συλλέγουμε μέσω της φόρμας επικοινωνίας από την συγκεκριμένη σελίδα της ιστοσελίδας μας και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποθηκεύονται για διάρκεια έξι μηνών και εν συνεχεία διαγράφονται.

Όταν εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο (Νewsletter)

Όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (Νewsletter) aftodioikisi.gr newsletter, λαμβάνουμε επίσης προσωπικά δεδομένα από εσάς, (Όνομα, Επώνυμο, email) τα οποία χρησιμοποιούνται από εμάς μόνο για τη διαχείριση της εγγραφής σας και την αποστολή ειδήσεων και θεμάτων από το χώρο της αυτοδιοίκησης, της δημόσιας διοίκησης, της εργασίας, της ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσω e-mail ή μέσω ειδοποιήσεων (Push notifications) σε περίπτωση που τις έχετε ενεργοποιήσει. Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις push, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή στη συσκευή σας. Έχετε τη δυνατότητα διαγραφής από το ενημερωτικό δελτίο οποτεδήποτε χωρίς οικονομική επιβάρυνση με τη βοήθεια των οδηγιών που παρέχονται σε κάθε ενημέρωση.

Kατά την εγγραφή σας στο aftodioikisi.gr newsletter, ενημερώνεστε για την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και επιλέγετε με κλίκ το σχετικό (κουτάκι) με την φράση

«Επιθυμώ να λαμβάνω newsletters (ενημερωτικά δελτία) από την Εταιρεία, σύμφωνα με τους όρους της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο παραπάνω e-mail»

Εν συνεχεία λαμβάνετε ένα αυτοματοποιημένο επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στο οποίο καλείστε να ενεργοποιήσετε την εγγραφή σας. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας και να καταργήσετε την εγγραφή σας. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας επικοινωνήστε με την AFTODIOIKISI.GR στο e-mail: [email protected]

Μετά την χορήγηση της συναίνεσής σας η οποία θα επιβεβαιωθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα, η  εταιρεία «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», θα σας αποστέλλει στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση το aftodioikisi.gr newsletter .

Μπορείτε να ανακαλέσετε οποτεδήποτε την αποστολή σε σας των Newsletter.

 

Νομική Βάση: Συγκατάθεση (Άρθρο 6 (1) (α) του Κανονισμού ΕΕ 2016/679):

Για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπως περιγράφεται ανωτέρω, βασιζόμαστε στη συναίνεσή σας. Με την αποστολή ή την υποβολή των στοιχείων σας στην ή μέσω της ιστοσελίδας μας ή/και της φόρμας επικοινωνίας μας, συναινείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για τους ανωτέρω σκοπούς. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας στα στοιχεία που αναφέρονται στην αρχή της παρούσας Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η ανάκληση της συναίνεσής σας στην επεξεργασία συγκεκριμένων προσωπικών δεδομένων ενδέχεται να περιορίσει τις δυνατότητες που σας παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας, χωρίς να επηρεάζεται η νομιμότητα των δραστηριοτήτων επεξεργασίας που βασίστηκαν στη συναίνεσή σας πριν την ανάκληση αυτής.

Όταν χρησιμοποιείτε/ κοινοποιείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ακολουθείτε τους χρήσιμους συνδέσμους

Όταν χρησιμοποιείτε ορισμένα στοιχεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην ιστοσελίδα ή Apps μας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δημόσιο προφίλ το οποίο να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως όνομα χρήστη, εικόνα προφίλ και πόλη. Μπορείτε επίσης να κάνετε κοινή χρήση περιεχομένου με τους φίλους σας ή το ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για την αλληλεπίδρασή σας με την «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE». Σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία που σας παρέχουμε για τη διαχείριση της κοινής χρήσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Εταιρίας με σκοπό τον έλεγχο των πληροφοριών που καθιστάτε διαθέσιμες μέσω των στοιχείων μέσων κοινωνικής δικτύωσης της «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE». Ως εκ τούτου συλλέγουμε το όνομα χρήστη του κοινωνικού μέσου δικτύωσής σας, εάν αλληλεπιδράτε μαζί μας μέσω αυτών των καναλιών, για να μας βοηθήσετε να απαντήσουμε στα σχόλια, τις ερωτήσεις ή τα σχόλιά σας.

Επιπλέον το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας μπορεί να κοινοποιείται σε κοινωνικά δίκτυα, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένα κουμπιά μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όλα τα κουμπιά μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διευκολύνουν την κοινοποίηση περιεχομένου είναι ενσωματωμένα με απλούς υπερσυνδέσμους (hyperlinks), και όχι με προσθήκες (plugin) που αναπτύσσουν πάροχοι κοινωνικών δικτύων, ώστε να εξασφαλίζεται ότι τα στοιχεία σας δεν μεταδίδονται αυτόματα σε διακομιστές κοινωνικών δικτύων μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.

Επιπλέον, όταν κοινοποιείτε περιεχόμενο από την ιστοσελίδα μας, διαβιβάζουμε στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο μόνο τις πληροφορίες που απαιτούνται για να κοινοποιηθεί το σχετικό περιεχόμενο και δεν μεταφέρουμε προσωπικά δεδομένα.

Ταυτόχρονα, σε κοινωνικά δίκτυα υπάρχουν και απλοί σύνδεσμοι προς την ιστοσελίδα μας. Εάν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο από την ιστοσελίδα μας προς ένα κοινωνικό δίκτυο, ή εάν συνδεθείτε στο κοινωνικό δίκτυο για να κοινοποιήσετε περιεχόμενο από την ιστοσελίδα μας, ο Πάροχος του εν λόγω κοινωνικού δικτύου επεξεργάζεται τα δεδομένα σας. Για πληροφορίες σχετικά με τον σκοπό και το εύρος της συλλογής δεδομένων, την περαιτέρω επεξεργασία και χρήση τους από τον πάροχο του κοινωνικού δικτύου, καθώς και τα σχετικά δικαιώματά σας και τις επιλογές ρυθμίσεων για την προστασία του απορρήτου σας, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Πληροφορίες για την προστασία δεδομένων που διατίθενται από τον αντίστοιχο πάροχο.

Εάν πατήσετε οποιοδήποτε κουμπί που σας επιτρέπει να μοιραστείτε την σελίδα μας ή ακολουθήσετε έναν χρήσιμο σύνδεσμο, θα ανακατευθυνθείτε σε άλλες ιστοσελίδες και θα υπαχθείτε έτσι στην πολιτική απορρήτου τρίτων. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την συμμόρφωσή τους με Κανονισμό ΕΕ 2016/679.

Πληροφορίες από τρίτους

Ενδέχεται να λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς από υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης τρίτων, όταν επιλέγετε να συνδεθείτε με αυτές τις υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, με βάση τις τρέχουσες συνεργασίες, λαμβάνουμε πληροφορίες που έχετε δημοσιεύσει ή/και συναινέσει από τις εταιρείες: Google, Facebook, Twitter, ΥouTube.

 

Από την ιστοσελίδα μας παρέχεται δυνατότητα σύνδεσης με την σελίδα μας https://www.facebook.com/aftodioikisi.gr,  η οποία δημιουργήθηκε μέσω υπηρεσίας της Μeta (εφεξής: «Facebook»).

Η fanpage https://www.facebook.com/aftodioikisi.gr  είναι σύμφωνη με τους όρους της Meta Facebook όπου και φιλοξενείται. Η σελίδα μας δεν έχει μέλη αλλά επιτρέπει σε όσους χρήστες του Facebook το επιθυμούν να δηλώνουν είτε ότι τους αρέσει είτε να την ακολουθούν είτε να την κοινοποιούν.

Μέσω του κοινωνικού δομοστοιχείου «μου αρέσει», αποθηκεύεται τουλάχιστον ένα cookie από το Facebook στον σκληρό δίσκο του προσώπου που την επισκέφθηκε, με τη χρήση του οποίου παραχωρείτε δεδομένα σας στο Facebook το οποίο έχει τη δυνατότητα να σας αναγνωρίσει ως επισκέπτη της σελίδας μας. Αναφορικά με την προστασία σας και τις διαθέσιμες επιλογές δείτε τις ρυθμίσεις απορρήτου του Facebook.

Μέσω της αξιοποίησης των υπηρεσιών του Facebook, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα για την κατάρτιση στατιστικών επισκεψιμότητας. Αποκτούμε κατ’ αυτόν τον τρόπο καλύτερη εικόνα του προφίλ των χρηστών της fanpage μας. Δε φέρουμε καμία ευθύνη για την προβολή διαφημίσεων από το Facebook κατά την επίσκεψη της σελίδας μας https://www.facebook.com/aftodioikisi.gr, ενώ δεν γίνεται χρήση από εμάς pixel του Facebook για σκοπούς μάρκετινγκ και βελτιστοποίησης.

 

 • GR στο YouTube

Από την ιστοσελίδα μας παρέχεται επίσης δυνατότητα σύνδεσης με την σελίδα/κανάλι μας https://www.youtube.com/channel/UCqfUikGm4eTREeOtBQKsJvw/videos, η οποία δημιουργήθηκε μέσω υπηρεσίας παροχής του YouTube που λειτουργεί από τη YouTube, LLC και αντιπροσωπεύεται από Google LLC.

Μέσω του κουμπιού «Έναρξη ενός βίντεο» παρακολουθείτε ένα βίντεο οπότε δεν λαμβάνουμε  πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό χρήσης σας. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις ως συνδρομητής για τα νέα βίντεο που αναρτούμε, οπότε και συλλέγουμε το όνομα χρήστη σας στην εν λόγω πλατφόρμα.

Σε περίπτωση σύνδεσης ως μέλους του YouTube, το YouTube συλλέγει πληροφορίες για τα βίντεο που παρακολουθήσατε χωρίς εμείς να φέρουμε ουδεμία ευθύνη πέρα από την ανάρτηση των βίντεο για τα οποία και έχουμε νόμιμες άδειες χρήσης.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με τον σκοπό και το πεδίο εφαρμογής της συλλογής δεδομένων και επεξεργασίας από το YouTube σας παραπέμπουμε στην εκεί αναρτηθείσα δήλωση απορρήτου, όπου θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

 

Από την ιστοσελίδα μας παρέχεται τέλος η δυνατότητα σύνδεσης με τη σελίδα μας https://twitter.com/aftodioikisi, για τη συμμετοχή στην οποία –σχολιασμός, κοινοποίηση, επιδοκιμασία, είναι απαραίτητη η εγγραφή σας ως χρήστη στο Twitter που διαχειρίζεται η Twitter Inc.

Σας παραπέμπουμε στους εκεί αναρτηθέντες όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Δεν συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα όσων χρηστών μας ακολουθούν και έχουν κάνει χρήση του «μου αρέσει» καθώς συλλέγουμε το όνομα χρήστη σας στην εν λόγω πλατφόρμα.

Η «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους.

Για τη διασφάλιση του κατάλληλου επιπέδου ασφαλείας έναντι των κινδύνων και για την επιλογή των κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, η εταιρία λαμβάνει υπόψη της τις τελευταίες τεχνολογικές και άλλες εξελίξεις, το κόστος εφαρμογής, τη φύση, το πλαίσιο και τους σκοπούς της επεξεργασίας, καθώς και αφενός μεν πόσο μεγάλη είναι η πιθανότητα και ο κίνδυνος να λάβουν χώρα περιστατικά τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους, αφετέρου δε πόσο σοβαρές θα είναι οι συνέπειες για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των φυσικών προσώπων.

Για την ασφάλεια της ιστοσελίδας μας, την διασφάλιση της ακεραιότητας, της μυστικότητας και της προέλευσης κάθε πληροφορίας κατά τη μετάδοση, κάνουμε χρήση της ασφαλούς σύνδεσης ΗΤΤΡ μέσω της τεχνολογίας δικτυακού πρωτοκόλλου ασφαλείας, Secure Sockets Layer (SSL).

Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε όταν η «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα και ειδικότερα έχετε δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες και διόρθωσής τους, χωρίς καθυστέρηση σε περίπτωση που είναι ανακριβείς ή ελλιπείς. Δικαιούστε να ενημερώνεστε οποτεδήποτε για τα αποθηκευμένα στοιχεία, που αφορούν στο πρόσωπό σας, την προέλευσή τους, τον αποδέκτη τους καθώς και το σκοπό της επεξεργασίας τους.

Επιπλέον, μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία τους, εάν θεωρείτε ότι είναι αθέμιτη και παράνομη, και να ζητήσετε τη διαγραφή τους.

Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συναίνεσή σας: Αν η επεξεργασία των δεδομένων σας από την «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, δικαιούστε ανά πάσα στιγμή να εναντιωθείτε στην επεξεργασία αυτή, ανακαλώντας την συναίνεσή σας με μελλοντική ισχύ είτε επιλέγοντας να μη λαμβάνετε Επικοινωνίες Marketing (αλλάζοντας τις εγγραφές e-mail και sms πατώντας το link διαγραφή ή ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στο μήνυμα) είτε εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μας.

Μπορείτε να ζητήσετε την κοινοποίηση οποιασδήποτε από τις ανωτέρω αλλαγές σε τρίτους στους οποίους έχουν γνωστοποιηθεί τα δεδομένα σας. Έχετε επίσης το δικαίωμα να μη συμμορφώνεστε με αυτοματοποιημένες αποφάσεις (που έχουν ληφθεί αποκλειστικά από μηχανές) οι οποίες σας θίγουν, όπως ορίζεται στη νομοθεσία. Τέλος, έχετε το δικαίωμα καταγγελίας ανά πάσα στιγμή, εάν πιστεύετε ότι έχουν θιγεί τα δικαιώματά σας, όσον αφορά στην προστασία των δεδομένων σας.

Εάν η «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν και επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας όσον αφορά στην προστασία αυτών, παρακαλούμε να απευθυνθείτε σε εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected], είτε σε σφραγισμένο φάκελο, υπόψη του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων στη διεύθυνση «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», Μενεδήμου 10, Αθήνα ΤΚ 10444.

Καταρχήν, δεν μπορούμε να δεχθούμε προφορικές αιτήσεις (μέσω τηλεφώνου ή αυτοπροσώπως), καθώς ενδεχομένως να μην μπορούμε να διεκπεραιώσουμε την αίτησή σας άμεσα χωρίς προηγουμένως να την αναλύσουμε και να προβούμε στην αξιόπιστη ταυτοποίησή σας.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της  http://www.dpa.gr -> Τα δικαιώματά μου -> Υποβολή καταγγελίας), όπου θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες.

Τελευταία ενημέρωση: Φεβρουάριος 2023

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών δεδομένων περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία με την επωνυμία «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», λειτουργώντας κατά νόμο ως «Υπεύθυνος Επεξεργασίας» προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός»)

 

Υπεύθυνος επεξεργασίας:

Η εταιρεία με την  επωνυμία «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE» και το διακριτικό τίτλο «AFTODIOIKISI.GR», με αριθμό Καταχώρησης ΓΕΜΗ:141230001000, ΑΦΜ: 800797580 / Δ.Ο.Υ. Α’ Αθηνών.

Έδρα: Μενεδήμου 10, Αθήνα ΤΚ 10444

Τηλ.: 210 514 3137-8

Fax: 210 512 3020

E-mail:  [email protected]

 

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων:

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε απευθείας στο  e- mail: [email protected]

 

Αρμόδια Αρχή για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

(Κηφισίας 1-3,Τ.Κ.11523, Αθήνα, τηλ. 210 6475600, Fax: 210 6475628,

email: [email protected] .

 

Οι κατευθυντήριες αρχές μας

 

Για εμάς στην «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», κύριος στόχος είναι η  έγκυρη και συνεχούς ροής ενημέρωση με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και η εμπιστοσύνη όσων επισκέπτονται και χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας και έρχονται σε επικοινωνία μαζί μας παρέχοντας τα προσωπικά τους δεδομένα.

Με την ισχύ από 25 Μαΐου 2018, του Κανονισμού ΕΕ 2016/679,εφαρμόζουμε τη σύμφωνη με τον εν λόγω Κανονισμό Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως προκύπτει από την παρούσα Δήλωση.

Η ιστοσελίδα της «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο επικοινωνίας μας καθώς εδώ ανακοινώνουμε ειδήσεις για την ενημέρωση τόσο στο ευρύ όσο και σε πιο εξειδικευμένο κοινό.

Για ορισμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας μας απαιτείται επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν.

Εκτός από τα προσωπικά σας δεδομένα που έχετε καταχωρήσει εθελοντικά κατά την είσοδο σας και την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες δεδομένων, οι οποίες μας επιτρέπουν να σας παρέχουμε μια ομαλή χρήση. Η νομική βάση προς τούτο είναι το έννομο συμφέρον μας για την ασφαλή και ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας μας και η συγκατάθεσή σας να αποδεχτείτε τις ανάλογες ρυθμίσεις. Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται:

 • για να σας επιτρέψουμε την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας. Για τα cookies, δείτε την πολιτική μας εδώ
 • όταν μας αποστέλλετε κάποιο αίτημα μέσω της ιστοσελίδας μας ή με άλλο μέσο, μόνο για σκοπούς διαχείρισης του αιτήματός σας
 • για την αποστολή newsletter
 • για στατιστικούς σκοπούς.

 

Δεν προβαίνουμε σε περαιτέρω χρήση των πληροφοριών, για άλλον σκοπό διαφορετικό από αυτόν που δηλώνεται. Δεν θα αποκαλύψουμε ποτέ για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν. Δεν θα δημοσιοποιήσουμε ή διαβιβάσουμε προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών του δικτυακού μας τόπου σε τρίτους, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές εφόσον έχουμε προς τούτο έννομη υποχρέωση.

Δεν διαβιβάζουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε σε τρίτους εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ή/και διεθνείς οργανισμούς. Δεν προβαίνουμε σε διενέργεια αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ή/και κατάρτιση προφίλ.

Κατά κανόνα, δεν διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που είναι αναγκαίο για τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέξαμε. Ωστόσο, ενδέχεται να διατηρήσουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για ιστορικούς, στατιστικούς ή επιστημονικούς σκοπούς, παρέχοντας τις δέουσες εγγυήσεις.

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (Links) προς άλλες ιστοσελίδες. Δεν επηρεάζουμε τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων σας εκεί  ή τη συμμόρφωση των τελευταίων με τις διατάξεις περί προστασίας δεδομένων.

 

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε

 

Σας παρέχουμε την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, εξασφαλίζουμε ότι δεν βρίσκεται εκτός σύνδεσης και λαμβάνουμε μία ανώνυμη στατιστική που μας βοηθά να διαπιστώσουμε αν το πετύχαμε.

Σκοπός: Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας παρέχουμε την πρόσβαση (όπως η διεύθυνση ΙΡ σας) και τα χρησιμοποιούμε, ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια της ιστοσελίδας μας. Ειδικότερα: Κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα μας αποστέλλονται αυτόματα από τον φυλλομετρητή τερματικού που χρησιμοποιείτε και χωρίς δική σας ενέργεια στον διαμετακομιστή του ιστότοπου μας:

 • η διεύθυνση IP της συσκευής σας,
 • η ημερομηνία και η ώρα της πρόσβασης,
 • το όνομα και η ιστοδιεύθυνση (URL) του αρχείου που ζητήθηκε,
 • η ιστοσελίδα/εφαρμογή, από την οποία πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση (referrer-URL),
 • ο φυλλομετρητής που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας που έχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (Access provider)

Τα ως άνω δεδομένα αποθηκεύονται προσωρινά σε ένα αρχείο καταγραφής (log file) για τους σκοπούς ορθής δημιουργίας σύνδεσης, άνετης χρήσης της ιστοσελίδας μας.

Εφόσον έχετε συναινέσει στον «γεωεντοπισμό» στον φυλλομετρητή σας ή στο λειτουργικό σύστημά σας ή σε άλλες ρυθμίσεις του τερματικού σας, θα χρησιμοποιήσουμε τη λειτουργία αυτή για να μπορούμε να σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες που αφορούν την τρέχουσα θέση σας (δεδομένα τοποθεσίας σας)  εν σχέσει αποκλειστικά και μόνο με την τοποθεσία των γραφείων μας.

Νομική Βάση: Για την επεξεργασία της διεύθυνσης IP αποτελεί το άρθρο 6, παράγραφος 1, στοιχείο στ) του Κανονισμού ΕΕ 2016/679, ήτοι το έννομο συμφέρον μας για την ασφάλεια της ιστοσελίδας μας. Επιπλέον και η συγκατάθεσή σας να σας παρέχουμε την πρόσβαση που ζητήσατε με την είσοδό σας και την πλοήγησή σας.

Αποθήκευση: Τα δεδομένα αποθηκεύονται προσωρινά για την διεκπεραίωση της συνεδρίας και μετά διαγράφονται αυτόματα. Μόλις σταματήσετε τη χρήση του ιστότοπου μας, τα δεδομένα γεωεντοπισμού διαγράφονται.

Αποδέκτες: Κανένας. Δεν μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα με άλλους υπευθύνους επεξεργασίας.

Εκτελούντες την επεξεργασία: Χρησιμοποιούμε μόνο αξιόπιστους εκτελούντες την επεξεργασία που επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα για λογαριασμό μας.

Διαβιβάσεις σε Τρίτες Χώρες: Καμία. Αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας εντός ΕΟΧ/ΕΕ.

 

 

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα μας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], λαμβάνουμε επίσης προσωπικά δεδομένα από εσάς, τα οποία χρησιμοποιούνται από εμάς μόνο για τη διαχείριση του αιτήματός σας και όχι για διαφημιστικούς σκοπούς ούτε τα μοιραζόμαστε χωρίς τη συναίνεση σας.

Νομική Βάση: Η συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Άρθρο 6 (1) (α) του Κανονισμού ΕΕ 2016/679).

Αποθήκευση: Σε κάθε περίπτωση τα δεδομένα που συλλέγουμε μέσω της φόρμας επικοινωνίας από την συγκεκριμένη σελίδα της ιστοσελίδας μας και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποθηκεύονται για διάρκεια έξι μηνών και εν συνεχεία διαγράφονται.

 

 • Όταν εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο (Νewsletter)

Όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (Νewsletter) aftodioikisi.gr newsletter, λαμβάνουμε επίσης προσωπικά δεδομένα από εσάς, (Όνομα, Επώνυμο, email) τα οποία χρησιμοποιούνται από εμάς μόνο για τη διαχείριση της εγγραφής σας και την αποστολή ειδήσεων και θεμάτων από το χώρο της αυτοδιοίκησης, της δημόσιας διοίκησης, της εργασίας, της ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσω e-mail ή μέσω ειδοποιήσεων (Push notifications) σε περίπτωση που τις έχετε ενεργοποιήσει. Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις push, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή στη συσκευή σας. Έχετε τη δυνατότητα διαγραφής από το ενημερωτικό δελτίο οποτεδήποτε χωρίς οικονομική επιβάρυνση με τη βοήθεια των οδηγιών που παρέχονται σε κάθε ενημέρωση.

Kατά την εγγραφή σας στο aftodioikisi.gr newsletter, ενημερώνεστε για την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και επιλέγετε με κλίκ το σχετικό (κουτάκι) με την φράση

«Επιθυμώ να λαμβάνω newsletters (ενημερωτικά δελτία) από την Εταιρεία, σύμφωνα με τους όρους της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο παραπάνω e-mail»

Εν συνεχεία λαμβάνετε ένα αυτοματοποιημένο επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στο οποίο καλείστε να ενεργοποιήσετε την εγγραφή σας. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας και να καταργήσετε την εγγραφή σας. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας επικοινωνήστε με την AFTODIOIKISI.GR στο e-mail: [email protected]

Μετά την χορήγηση της συναίνεσής σας η οποία θα επιβεβαιωθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα, η  εταιρεία «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», θα σας αποστέλλει στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση το aftodioikisi.gr newsletter .

Μπορείτε να ανακαλέσετε οποτεδήποτε την αποστολή σε σας των Newsletter.

 

Νομική Βάση: Συγκατάθεση (Άρθρο 6 (1) (α) του Κανονισμού ΕΕ 2016/679):

Για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπως περιγράφεται ανωτέρω, βασιζόμαστε στη συναίνεσή σας. Με την αποστολή ή την υποβολή των στοιχείων σας στην ή μέσω της ιστοσελίδας μας ή/και της φόρμας επικοινωνίας μας, συναινείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για τους ανωτέρω σκοπούς. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας στα στοιχεία που αναφέρονται στην αρχή της παρούσας Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η ανάκληση της συναίνεσής σας στην επεξεργασία συγκεκριμένων προσωπικών δεδομένων ενδέχεται να περιορίσει τις δυνατότητες που σας παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας, χωρίς να επηρεάζεται η νομιμότητα των δραστηριοτήτων επεξεργασίας που βασίστηκαν στη συναίνεσή σας πριν την ανάκληση αυτής.

 

 • Όταν χρησιμοποιείτε/ κοινοποιείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ακολουθείτε τους χρήσιμους συνδέσμους

Όταν χρησιμοποιείτε ορισμένα στοιχεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην ιστοσελίδα ή Apps μας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δημόσιο προφίλ το οποίο να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως όνομα χρήστη, εικόνα προφίλ και πόλη. Μπορείτε επίσης να κάνετε κοινή χρήση περιεχομένου με τους φίλους σας ή το ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για την αλληλεπίδρασή σας με την «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE». Σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία που σας παρέχουμε για τη διαχείριση της κοινής χρήσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Εταιρίας με σκοπό τον έλεγχο των πληροφοριών που καθιστάτε διαθέσιμες μέσω των στοιχείων μέσων κοινωνικής δικτύωσης της «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE». Ως εκ τούτου συλλέγουμε το όνομα χρήστη του κοινωνικού μέσου δικτύωσής σας, εάν αλληλεπιδράτε μαζί μας μέσω αυτών των καναλιών, για να μας βοηθήσετε να απαντήσουμε στα σχόλια, τις ερωτήσεις ή τα σχόλιά σας.

Επιπλέον το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας μπορεί να κοινοποιείται σε κοινωνικά δίκτυα, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένα κουμπιά μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όλα τα κουμπιά μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διευκολύνουν την κοινοποίηση περιεχομένου είναι ενσωματωμένα με απλούς υπερσυνδέσμους (hyperlinks), και όχι με προσθήκες (plugin) που αναπτύσσουν πάροχοι κοινωνικών δικτύων, ώστε να εξασφαλίζεται ότι τα στοιχεία σας δεν μεταδίδονται αυτόματα σε διακομιστές κοινωνικών δικτύων μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.

Επιπλέον, όταν κοινοποιείτε περιεχόμενο από την ιστοσελίδα μας, διαβιβάζουμε στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο μόνο τις πληροφορίες που απαιτούνται για να κοινοποιηθεί το σχετικό περιεχόμενο και δεν μεταφέρουμε προσωπικά δεδομένα.

Ταυτόχρονα, σε κοινωνικά δίκτυα υπάρχουν και απλοί σύνδεσμοι προς την ιστοσελίδα μας. Εάν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο από την ιστοσελίδα μας προς ένα κοινωνικό δίκτυο, ή εάν συνδεθείτε στο κοινωνικό δίκτυο για να κοινοποιήσετε περιεχόμενο από την ιστοσελίδα μας, ο Πάροχος του εν λόγω κοινωνικού δικτύου επεξεργάζεται τα δεδομένα σας. Για πληροφορίες σχετικά με τον σκοπό και το εύρος της συλλογής δεδομένων, την περαιτέρω επεξεργασία και χρήση τους από τον πάροχο του κοινωνικού δικτύου, καθώς και τα σχετικά δικαιώματά σας και τις επιλογές ρυθμίσεων για την προστασία του απορρήτου σας, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Πληροφορίες για την προστασία δεδομένων που διατίθενται από τον αντίστοιχο πάροχο.

Εάν πατήσετε οποιοδήποτε κουμπί που σας επιτρέπει να μοιραστείτε την σελίδα μας ή ακολουθήσετε έναν χρήσιμο σύνδεσμο, θα ανακατευθυνθείτε σε άλλες ιστοσελίδες και θα υπαχθείτε έτσι στην πολιτική απορρήτου τρίτων. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την συμμόρφωσή τους με Κανονισμό ΕΕ 2016/679.

 

 • Πληροφορίες από τρίτους

Ενδέχεται να λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς από υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης τρίτων, όταν επιλέγετε να συνδεθείτε με αυτές τις υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, με βάση τις τρέχουσες συνεργασίες, λαμβάνουμε πληροφορίες που έχετε δημοσιεύσει ή/και συναινέσει από τις εταιρείες: Google, Facebook, Twitter, ΥouTube.

 

Σελίδες μας σε άλλους ιστοτόπους

 

 

Από την ιστοσελίδα μας παρέχεται δυνατότητα σύνδεσης με την σελίδα μας https://www.facebook.com/aftodioikisi.gr,  η οποία δημιουργήθηκε μέσω υπηρεσίας της Μeta (εφεξής: «Facebook»).

Η fanpage https://www.facebook.com/aftodioikisi.gr  είναι σύμφωνη με τους όρους της Meta Facebook όπου και φιλοξενείται. Η σελίδα μας δεν έχει μέλη αλλά επιτρέπει σε όσους χρήστες του Facebook το επιθυμούν να δηλώνουν είτε ότι τους αρέσει είτε να την ακολουθούν είτε να την κοινοποιούν.

Μέσω του κοινωνικού δομοστοιχείου «μου αρέσει», αποθηκεύεται τουλάχιστον ένα cookie από το Facebook στον σκληρό δίσκο του προσώπου που την επισκέφθηκε, με τη χρήση του οποίου παραχωρείτε δεδομένα σας στο Facebook το οποίο έχει τη δυνατότητα να σας αναγνωρίσει ως επισκέπτη της σελίδας μας. Αναφορικά με την προστασία σας και τις διαθέσιμες επιλογές δείτε τις ρυθμίσεις απορρήτου του Facebook.

Μέσω της αξιοποίησης των υπηρεσιών του Facebook, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα για την κατάρτιση στατιστικών επισκεψιμότητας. Αποκτούμε κατ’ αυτόν τον τρόπο καλύτερη εικόνα του προφίλ των χρηστών της fanpage μας. Δε φέρουμε καμία ευθύνη για την προβολή διαφημίσεων από το Facebook κατά την επίσκεψη της σελίδας μας https://www.facebook.com/aftodioikisi.gr, ενώ δεν γίνεται χρήση από εμάς pixel του Facebook για σκοπούς μάρκετινγκ και βελτιστοποίησης.

 

 • GR στο YouTube

Από την ιστοσελίδα μας παρέχεται επίσης δυνατότητα σύνδεσης με την σελίδα/κανάλι μας https://www.youtube.com/channel/UCqfUikGm4eTREeOtBQKsJvw/videos, η οποία δημιουργήθηκε μέσω υπηρεσίας παροχής του YouTube που λειτουργεί από τη YouTube, LLC και αντιπροσωπεύεται από Google LLC.

Μέσω του κουμπιού «Έναρξη ενός βίντεο» παρακολουθείτε ένα βίντεο οπότε δεν λαμβάνουμε  πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό χρήσης σας. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις ως συνδρομητής για τα νέα βίντεο που αναρτούμε, οπότε και συλλέγουμε το όνομα χρήστη σας στην εν λόγω πλατφόρμα.

Σε περίπτωση σύνδεσης ως μέλους του YouTube, το YouTube συλλέγει πληροφορίες για τα βίντεο που παρακολουθήσατε χωρίς εμείς να φέρουμε ουδεμία ευθύνη πέρα από την ανάρτηση των βίντεο για τα οποία και έχουμε νόμιμες άδειες χρήσης.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με τον σκοπό και το πεδίο εφαρμογής της συλλογής δεδομένων και επεξεργασίας από το YouTube σας παραπέμπουμε στην εκεί αναρτηθείσα δήλωση απορρήτου, όπου θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

 

Από την ιστοσελίδα μας παρέχεται τέλος η δυνατότητα σύνδεσης με τη σελίδα μας https://twitter.com/aftodioikisi, για τη συμμετοχή στην οποία –σχολιασμός, κοινοποίηση, επιδοκιμασία, είναι απαραίτητη η εγγραφή σας ως χρήστη στο Twitter που διαχειρίζεται η Twitter Inc.

Σας παραπέμπουμε στους εκεί αναρτηθέντες όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Δεν συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα όσων χρηστών μας ακολουθούν και έχουν κάνει χρήση του «μου αρέσει» καθώς συλλέγουμε το όνομα χρήστη σας στην εν λόγω πλατφόρμα.

 

 

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

 

Η «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους.

Για τη διασφάλιση του κατάλληλου επιπέδου ασφαλείας έναντι των κινδύνων και για την επιλογή των κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, η εταιρία λαμβάνει υπόψη της τις τελευταίες τεχνολογικές και άλλες εξελίξεις, το κόστος εφαρμογής, τη φύση, το πλαίσιο και τους σκοπούς της επεξεργασίας, καθώς και αφενός μεν πόσο μεγάλη είναι η πιθανότητα και ο κίνδυνος να λάβουν χώρα περιστατικά τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους, αφετέρου δε πόσο σοβαρές θα είναι οι συνέπειες για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των φυσικών προσώπων.

Για την ασφάλεια της ιστοσελίδας μας, την διασφάλιση της ακεραιότητας, της μυστικότητας και της προέλευσης κάθε πληροφορίας κατά τη μετάδοση, κάνουμε χρήση της ασφαλούς σύνδεσης ΗΤΤΡ μέσω της τεχνολογίας δικτυακού πρωτοκόλλου ασφαλείας, Secure Sockets Layer (SSL).

 

Τα δικαιώματα σας όταν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας:

 

Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε όταν η «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα και ειδικότερα έχετε δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες και διόρθωσής τους, χωρίς καθυστέρηση σε περίπτωση που είναι ανακριβείς ή ελλιπείς. Δικαιούστε να ενημερώνεστε οποτεδήποτε για τα αποθηκευμένα στοιχεία, που αφορούν στο πρόσωπό σας, την προέλευσή τους, τον αποδέκτη τους καθώς και το σκοπό της επεξεργασίας τους.

Επιπλέον, μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία τους, εάν θεωρείτε ότι είναι αθέμιτη και παράνομη, και να ζητήσετε τη διαγραφή τους.

Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συναίνεσή σας: Αν η επεξεργασία των δεδομένων σας από την «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, δικαιούστε ανά πάσα στιγμή να εναντιωθείτε στην επεξεργασία αυτή, ανακαλώντας την συναίνεσή σας με μελλοντική ισχύ είτε επιλέγοντας να μη λαμβάνετε Επικοινωνίες Marketing (αλλάζοντας τις εγγραφές e-mail και sms πατώντας το link διαγραφή ή ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στο μήνυμα) είτε εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μας.

Μπορείτε να ζητήσετε την κοινοποίηση οποιασδήποτε από τις ανωτέρω αλλαγές σε τρίτους στους οποίους έχουν γνωστοποιηθεί τα δεδομένα σας. Έχετε επίσης το δικαίωμα να μη συμμορφώνεστε με αυτοματοποιημένες αποφάσεις (που έχουν ληφθεί αποκλειστικά από μηχανές) οι οποίες σας θίγουν, όπως ορίζεται στη νομοθεσία. Τέλος, έχετε το δικαίωμα καταγγελίας ανά πάσα στιγμή, εάν πιστεύετε ότι έχουν θιγεί τα δικαιώματά σας, όσον αφορά στην προστασία των δεδομένων σας.

Πώς να ασκήσετε τα δικαιώματά σας

 

Εάν η «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν και επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας όσον αφορά στην προστασία αυτών, παρακαλούμε να απευθυνθείτε σε εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected], είτε σε σφραγισμένο φάκελο, υπόψη του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων στη διεύθυνση «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», Μενεδήμου 10, Αθήνα ΤΚ 10444.

Καταρχήν, δεν μπορούμε να δεχθούμε προφορικές αιτήσεις (μέσω τηλεφώνου ή αυτοπροσώπως), καθώς ενδεχομένως να μην μπορούμε να διεκπεραιώσουμε την αίτησή σας άμεσα χωρίς προηγουμένως να την αναλύσουμε και να προβούμε στην αξιόπιστη ταυτοποίησή σας.

 

Δικαίωμα προσφυγής στην Αρχή

Έχετε επίσης το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της  http://www.dpa.gr -> Τα δικαιώματά μου -> Υποβολή καταγγελίας), όπου θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες.

 

Τελευταία ενημέρωση: Φεβρουάριος 2023

Δεν προβαίνουμε σε περαιτέρω χρήση των πληροφοριών, για άλλον σκοπό διαφορετικό από αυτόν που δηλώνεται. Δεν θα αποκαλύψουμε ποτέ για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν. Δεν θα δημοσιοποιήσουμε ή διαβιβάσουμε προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών του δικτυακού μας τόπου σε τρίτους, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές εφόσον έχουμε προς τούτο έννομη υποχρέωση.

Δεν διαβιβάζουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε σε τρίτους εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ή/και διεθνείς οργανισμούς. Δεν προβαίνουμε σε διενέργεια αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ή/και κατάρτιση προφίλ.

Κατά κανόνα, δεν διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που είναι αναγκαίο για τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέξαμε. Ωστόσο, ενδέχεται να διατηρήσουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για ιστορικούς, στατιστικούς ή επιστημονικούς σκοπούς, παρέχοντας τις δέουσες εγγυήσεις.

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (Links) προς άλλες ιστοσελίδες. Δεν επηρεάζουμε τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων σας εκεί  ή τη συμμόρφωση των τελευταίων με τις διατάξεις περί προστασίας δεδομένων.

 

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε

 

Σας παρέχουμε την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, εξασφαλίζουμε ότι δεν βρίσκεται εκτός σύνδεσης και λαμβάνουμε μία ανώνυμη στατιστική που μας βοηθά να διαπιστώσουμε αν το πετύχαμε.

Σκοπός: Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας παρέχουμε την πρόσβαση (όπως η διεύθυνση ΙΡ σας) και τα χρησιμοποιούμε, ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια της ιστοσελίδας μας. Ειδικότερα: Κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα μας αποστέλλονται αυτόματα από τον φυλλομετρητή τερματικού που χρησιμοποιείτε και χωρίς δική σας ενέργεια στον διαμετακομιστή του ιστότοπου μας:

 • η διεύθυνση IP της συσκευής σας,
 • η ημερομηνία και η ώρα της πρόσβασης,
 • το όνομα και η ιστοδιεύθυνση (URL) του αρχείου που ζητήθηκε,
 • η ιστοσελίδα/εφαρμογή, από την οποία πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση (referrer-URL),
 • ο φυλλομετρητής που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας που έχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (Access provider)

Τα ως άνω δεδομένα αποθηκεύονται προσωρινά σε ένα αρχείο καταγραφής (log file) για τους σκοπούς ορθής δημιουργίας σύνδεσης, άνετης χρήσης της ιστοσελίδας μας.

Εφόσον έχετε συναινέσει στον «γεωεντοπισμό» στον φυλλομετρητή σας ή στο λειτουργικό σύστημά σας ή σε άλλες ρυθμίσεις του τερματικού σας, θα χρησιμοποιήσουμε τη λειτουργία αυτή για να μπορούμε να σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες που αφορούν την τρέχουσα θέση σας (δεδομένα τοποθεσίας σας)  εν σχέσει αποκλειστικά και μόνο με την τοποθεσία των γραφείων μας.

Νομική Βάση: Για την επεξεργασία της διεύθυνσης IP αποτελεί το άρθρο 6, παράγραφος 1, στοιχείο στ) του Κανονισμού ΕΕ 2016/679, ήτοι το έννομο συμφέρον μας για την ασφάλεια της ιστοσελίδας μας. Επιπλέον και η συγκατάθεσή σας να σας παρέχουμε την πρόσβαση που ζητήσατε με την είσοδό σας και την πλοήγησή σας.

Αποθήκευση: Τα δεδομένα αποθηκεύονται προσωρινά για την διεκπεραίωση της συνεδρίας και μετά διαγράφονται αυτόματα. Μόλις σταματήσετε τη χρήση του ιστότοπου μας, τα δεδομένα γεωεντοπισμού διαγράφονται.

Αποδέκτες: Κανένας. Δεν μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα με άλλους υπευθύνους επεξεργασίας.

Εκτελούντες την επεξεργασία: Χρησιμοποιούμε μόνο αξιόπιστους εκτελούντες την επεξεργασία που επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα για λογαριασμό μας.

Διαβιβάσεις σε Τρίτες Χώρες: Καμία. Αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας εντός ΕΟΧ/ΕΕ.

 

 

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα μας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], λαμβάνουμε επίσης προσωπικά δεδομένα από εσάς, τα οποία χρησιμοποιούνται από εμάς μόνο για τη διαχείριση του αιτήματός σας και όχι για διαφημιστικούς σκοπούς ούτε τα μοιραζόμαστε χωρίς τη συναίνεση σας.

Νομική Βάση: Η συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Άρθρο 6 (1) (α) του Κανονισμού ΕΕ 2016/679).

Αποθήκευση: Σε κάθε περίπτωση τα δεδομένα που συλλέγουμε μέσω της φόρμας επικοινωνίας από την συγκεκριμένη σελίδα της ιστοσελίδας μας και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποθηκεύονται για διάρκεια έξι μηνών και εν συνεχεία διαγράφονται.

 

 • Όταν εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο (Νewsletter)

Όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (Νewsletter) aftodioikisi.gr newsletter, λαμβάνουμε επίσης προσωπικά δεδομένα από εσάς, (Όνομα, Επώνυμο, email) τα οποία χρησιμοποιούνται από εμάς μόνο για τη διαχείριση της εγγραφής σας και την αποστολή ειδήσεων και θεμάτων από το χώρο της αυτοδιοίκησης, της δημόσιας διοίκησης, της εργασίας, της ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσω e-mail ή μέσω ειδοποιήσεων (Push notifications) σε περίπτωση που τις έχετε ενεργοποιήσει. Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις push, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή στη συσκευή σας. Έχετε τη δυνατότητα διαγραφής από το ενημερωτικό δελτίο οποτεδήποτε χωρίς οικονομική επιβάρυνση με τη βοήθεια των οδηγιών που παρέχονται σε κάθε ενημέρωση.

Kατά την εγγραφή σας στο aftodioikisi.gr newsletter, ενημερώνεστε για την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και επιλέγετε με κλίκ το σχετικό (κουτάκι) με την φράση

«Επιθυμώ να λαμβάνω newsletters (ενημερωτικά δελτία) από την Εταιρεία, σύμφωνα με τους όρους της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο παραπάνω e-mail»

Εν συνεχεία λαμβάνετε ένα αυτοματοποιημένο επιβεβαίωσης της εγγραφής σας στο οποίο καλείστε να ενεργοποιήσετε την εγγραφή σας. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας και να καταργήσετε την εγγραφή σας. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας επικοινωνήστε με την AFTODIOIKISI.GR στο e-mail: [email protected]

Μετά την χορήγηση της συναίνεσής σας η οποία θα επιβεβαιωθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα, η  εταιρεία «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», θα σας αποστέλλει στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση το aftodioikisi.gr newsletter .

Μπορείτε να ανακαλέσετε οποτεδήποτε την αποστολή σε σας των Newsletter.

 

Νομική Βάση: Συγκατάθεση (Άρθρο 6 (1) (α) του Κανονισμού ΕΕ 2016/679):

Για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπως περιγράφεται ανωτέρω, βασιζόμαστε στη συναίνεσή σας. Με την αποστολή ή την υποβολή των στοιχείων σας στην ή μέσω της ιστοσελίδας μας ή/και της φόρμας επικοινωνίας μας, συναινείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για τους ανωτέρω σκοπούς. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας στα στοιχεία που αναφέρονται στην αρχή της παρούσας Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η ανάκληση της συναίνεσής σας στην επεξεργασία συγκεκριμένων προσωπικών δεδομένων ενδέχεται να περιορίσει τις δυνατότητες που σας παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας, χωρίς να επηρεάζεται η νομιμότητα των δραστηριοτήτων επεξεργασίας που βασίστηκαν στη συναίνεσή σας πριν την ανάκληση αυτής.

 

 • Όταν χρησιμοποιείτε/ κοινοποιείτε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ακολουθείτε τους χρήσιμους συνδέσμους

Όταν χρησιμοποιείτε ορισμένα στοιχεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην ιστοσελίδα ή Apps μας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δημόσιο προφίλ το οποίο να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως όνομα χρήστη, εικόνα προφίλ και πόλη. Μπορείτε επίσης να κάνετε κοινή χρήση περιεχομένου με τους φίλους σας ή το ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για την αλληλεπίδρασή σας με την «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE». Σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία που σας παρέχουμε για τη διαχείριση της κοινής χρήσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Εταιρίας με σκοπό τον έλεγχο των πληροφοριών που καθιστάτε διαθέσιμες μέσω των στοιχείων μέσων κοινωνικής δικτύωσης της «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE». Ως εκ τούτου συλλέγουμε το όνομα χρήστη του κοινωνικού μέσου δικτύωσής σας, εάν αλληλεπιδράτε μαζί μας μέσω αυτών των καναλιών, για να μας βοηθήσετε να απαντήσουμε στα σχόλια, τις ερωτήσεις ή τα σχόλιά σας.

Επιπλέον το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας μπορεί να κοινοποιείται σε κοινωνικά δίκτυα, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένα κουμπιά μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όλα τα κουμπιά μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διευκολύνουν την κοινοποίηση περιεχομένου είναι ενσωματωμένα με απλούς υπερσυνδέσμους (hyperlinks), και όχι με προσθήκες (plugin) που αναπτύσσουν πάροχοι κοινωνικών δικτύων, ώστε να εξασφαλίζεται ότι τα στοιχεία σας δεν μεταδίδονται αυτόματα σε διακομιστές κοινωνικών δικτύων μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.

Επιπλέον, όταν κοινοποιείτε περιεχόμενο από την ιστοσελίδα μας, διαβιβάζουμε στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο μόνο τις πληροφορίες που απαιτούνται για να κοινοποιηθεί το σχετικό περιεχόμενο και δεν μεταφέρουμε προσωπικά δεδομένα.

Ταυτόχρονα, σε κοινωνικά δίκτυα υπάρχουν και απλοί σύνδεσμοι προς την ιστοσελίδα μας. Εάν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο από την ιστοσελίδα μας προς ένα κοινωνικό δίκτυο, ή εάν συνδεθείτε στο κοινωνικό δίκτυο για να κοινοποιήσετε περιεχόμενο από την ιστοσελίδα μας, ο Πάροχος του εν λόγω κοινωνικού δικτύου επεξεργάζεται τα δεδομένα σας. Για πληροφορίες σχετικά με τον σκοπό και το εύρος της συλλογής δεδομένων, την περαιτέρω επεξεργασία και χρήση τους από τον πάροχο του κοινωνικού δικτύου, καθώς και τα σχετικά δικαιώματά σας και τις επιλογές ρυθμίσεων για την προστασία του απορρήτου σας, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Πληροφορίες για την προστασία δεδομένων που διατίθενται από τον αντίστοιχο πάροχο.

Εάν πατήσετε οποιοδήποτε κουμπί που σας επιτρέπει να μοιραστείτε την σελίδα μας ή ακολουθήσετε έναν χρήσιμο σύνδεσμο, θα ανακατευθυνθείτε σε άλλες ιστοσελίδες και θα υπαχθείτε έτσι στην πολιτική απορρήτου τρίτων. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την συμμόρφωσή τους με Κανονισμό ΕΕ 2016/679.

 

 • Πληροφορίες από τρίτους

Ενδέχεται να λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς από υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης τρίτων, όταν επιλέγετε να συνδεθείτε με αυτές τις υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, με βάση τις τρέχουσες συνεργασίες, λαμβάνουμε πληροφορίες που έχετε δημοσιεύσει ή/και συναινέσει από τις εταιρείες: Google, Facebook, Twitter, ΥouTube.

 

Σελίδες μας σε άλλους ιστοτόπους

 

 

Από την ιστοσελίδα μας παρέχεται δυνατότητα σύνδεσης με την σελίδα μας https://www.facebook.com/aftodioikisi.gr,  η οποία δημιουργήθηκε μέσω υπηρεσίας της Μeta (εφεξής: «Facebook»).

Η fanpage https://www.facebook.com/aftodioikisi.gr  είναι σύμφωνη με τους όρους της Meta Facebook όπου και φιλοξενείται. Η σελίδα μας δεν έχει μέλη αλλά επιτρέπει σε όσους χρήστες του Facebook το επιθυμούν να δηλώνουν είτε ότι τους αρέσει είτε να την ακολουθούν είτε να την κοινοποιούν.

Μέσω του κοινωνικού δομοστοιχείου «μου αρέσει», αποθηκεύεται τουλάχιστον ένα cookie από το Facebook στον σκληρό δίσκο του προσώπου που την επισκέφθηκε, με τη χρήση του οποίου παραχωρείτε δεδομένα σας στο Facebook το οποίο έχει τη δυνατότητα να σας αναγνωρίσει ως επισκέπτη της σελίδας μας. Αναφορικά με την προστασία σας και τις διαθέσιμες επιλογές δείτε τις ρυθμίσεις απορρήτου του Facebook.

Μέσω της αξιοποίησης των υπηρεσιών του Facebook, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα για την κατάρτιση στατιστικών επισκεψιμότητας. Αποκτούμε κατ’ αυτόν τον τρόπο καλύτερη εικόνα του προφίλ των χρηστών της fanpage μας. Δε φέρουμε καμία ευθύνη για την προβολή διαφημίσεων από το Facebook κατά την επίσκεψη της σελίδας μας https://www.facebook.com/aftodioikisi.gr, ενώ δεν γίνεται χρήση από εμάς pixel του Facebook για σκοπούς μάρκετινγκ και βελτιστοποίησης.

 

 • GR στο YouTube

Από την ιστοσελίδα μας παρέχεται επίσης δυνατότητα σύνδεσης με την σελίδα/κανάλι μας https://www.youtube.com/channel/UCqfUikGm4eTREeOtBQKsJvw/videos, η οποία δημιουργήθηκε μέσω υπηρεσίας παροχής του YouTube που λειτουργεί από τη YouTube, LLC και αντιπροσωπεύεται από Google LLC.

Μέσω του κουμπιού «Έναρξη ενός βίντεο» παρακολουθείτε ένα βίντεο οπότε δεν λαμβάνουμε  πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό χρήσης σας. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις ως συνδρομητής για τα νέα βίντεο που αναρτούμε, οπότε και συλλέγουμε το όνομα χρήστη σας στην εν λόγω πλατφόρμα.

Σε περίπτωση σύνδεσης ως μέλους του YouTube, το YouTube συλλέγει πληροφορίες για τα βίντεο που παρακολουθήσατε χωρίς εμείς να φέρουμε ουδεμία ευθύνη πέρα από την ανάρτηση των βίντεο για τα οποία και έχουμε νόμιμες άδειες χρήσης.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με τον σκοπό και το πεδίο εφαρμογής της συλλογής δεδομένων και επεξεργασίας από το YouTube σας παραπέμπουμε στην εκεί αναρτηθείσα δήλωση απορρήτου, όπου θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

 

Από την ιστοσελίδα μας παρέχεται τέλος η δυνατότητα σύνδεσης με τη σελίδα μας https://twitter.com/aftodioikisi, για τη συμμετοχή στην οποία –σχολιασμός, κοινοποίηση, επιδοκιμασία, είναι απαραίτητη η εγγραφή σας ως χρήστη στο Twitter που διαχειρίζεται η Twitter Inc.

Σας παραπέμπουμε στους εκεί αναρτηθέντες όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Δεν συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα όσων χρηστών μας ακολουθούν και έχουν κάνει χρήση του «μου αρέσει» καθώς συλλέγουμε το όνομα χρήστη σας στην εν λόγω πλατφόρμα.

 

 

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

 

Η «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους.

Για τη διασφάλιση του κατάλληλου επιπέδου ασφαλείας έναντι των κινδύνων και για την επιλογή των κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, η εταιρία λαμβάνει υπόψη της τις τελευταίες τεχνολογικές και άλλες εξελίξεις, το κόστος εφαρμογής, τη φύση, το πλαίσιο και τους σκοπούς της επεξεργασίας, καθώς και αφενός μεν πόσο μεγάλη είναι η πιθανότητα και ο κίνδυνος να λάβουν χώρα περιστατικά τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους, αφετέρου δε πόσο σοβαρές θα είναι οι συνέπειες για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των φυσικών προσώπων.

Για την ασφάλεια της ιστοσελίδας μας, την διασφάλιση της ακεραιότητας, της μυστικότητας και της προέλευσης κάθε πληροφορίας κατά τη μετάδοση, κάνουμε χρήση της ασφαλούς σύνδεσης ΗΤΤΡ μέσω της τεχνολογίας δικτυακού πρωτοκόλλου ασφαλείας, Secure Sockets Layer (SSL).

 

Τα δικαιώματα σας όταν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας:

 

Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε όταν η «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα και ειδικότερα έχετε δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες και διόρθωσής τους, χωρίς καθυστέρηση σε περίπτωση που είναι ανακριβείς ή ελλιπείς. Δικαιούστε να ενημερώνεστε οποτεδήποτε για τα αποθηκευμένα στοιχεία, που αφορούν στο πρόσωπό σας, την προέλευσή τους, τον αποδέκτη τους καθώς και το σκοπό της επεξεργασίας τους.

Επιπλέον, μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία τους, εάν θεωρείτε ότι είναι αθέμιτη και παράνομη, και να ζητήσετε τη διαγραφή τους.

Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συναίνεσή σας: Αν η επεξεργασία των δεδομένων σας από την «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, δικαιούστε ανά πάσα στιγμή να εναντιωθείτε στην επεξεργασία αυτή, ανακαλώντας την συναίνεσή σας με μελλοντική ισχύ είτε επιλέγοντας να μη λαμβάνετε Επικοινωνίες Marketing (αλλάζοντας τις εγγραφές e-mail και sms πατώντας το link διαγραφή ή ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στο μήνυμα) είτε εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μας.

Μπορείτε να ζητήσετε την κοινοποίηση οποιασδήποτε από τις ανωτέρω αλλαγές σε τρίτους στους οποίους έχουν γνωστοποιηθεί τα δεδομένα σας. Έχετε επίσης το δικαίωμα να μη συμμορφώνεστε με αυτοματοποιημένες αποφάσεις (που έχουν ληφθεί αποκλειστικά από μηχανές) οι οποίες σας θίγουν, όπως ορίζεται στη νομοθεσία. Τέλος, έχετε το δικαίωμα καταγγελίας ανά πάσα στιγμή, εάν πιστεύετε ότι έχουν θιγεί τα δικαιώματά σας, όσον αφορά στην προστασία των δεδομένων σας.

Πώς να ασκήσετε τα δικαιώματά σας

 

Εάν η «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν και επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας όσον αφορά στην προστασία αυτών, παρακαλούμε να απευθυνθείτε σε εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected], είτε σε σφραγισμένο φάκελο, υπόψη του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων στη διεύθυνση «PRESS ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ IKE», Μενεδήμου 10, Αθήνα ΤΚ 10444.

Καταρχήν, δεν μπορούμε να δεχθούμε προφορικές αιτήσεις (μέσω τηλεφώνου ή αυτοπροσώπως), καθώς ενδεχομένως να μην μπορούμε να διεκπεραιώσουμε την αίτησή σας άμεσα χωρίς προηγουμένως να την αναλύσουμε και να προβούμε στην αξιόπιστη ταυτοποίησή σας.

 

Δικαίωμα προσφυγής στην Αρχή

Έχετε επίσης το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της  http://www.dpa.gr -> Τα δικαιώματά μου -> Υποβολή καταγγελίας), όπου θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες.

 

Τελευταία ενημέρωση: Φεβρουάριος 2023

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!