Νομαρχία Έβρου: Άνοιγμα στην αγορά της Κίνας

Μια σημαντική πρωτοβουλία, με στόχο το άνοιγμα στην τουριστική αγορά της Κίνας, ανέλαβε ο Νομάρχης Εβρου κ. Νίκος Ζαμπουνίδης. Στα πλαίσια του προγράμματος Τουριστικής Προβολής του νομού που υλοποιεί η Νομαρχία Έβρου για το 2007, συμμετείχε στην διεθνή έκθεση τουρισμού «C.I.T.M 2007» (China International Travel Mart) η οποία πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από 1 έως 4 Νοεμβρίου 2007 στο Kunming, πρωτεύουσα της επαρχίας Yunnan στη Νότιο Κίνα.
Στην παραπάνω έκθεση συμμετείχε ο ΕΟΤ ως κύριος εκθέτης στα πλαίσια του εορτασμού του έτους 2007 το οποίο είναι το «Πολιτιστικό έτος της Ελλάδας στην Κίνα». Το Νομαρχιακό διαμέρισμα Έβρου συμμετείχε στην έκθεση με δικό του περίπτερο στο οποίο και πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νομού γενικά, αλλά και ειδικότερα η παρουσίαση του Σουφλίου, δήμου παραγωγής και επεξεργασίας του μεταξιού.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης μοιράστηκαν φυλλάδια και διαφημιστικό υλικό που αφορά τις φυσικές ομορφιές καθώς και τις υποδομές στον τομέα του τουρισμού του νομού Έβρου, αλλά και αναμνηστικά δώρα σε επίσημους επισκέπτες.
.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!