ΚΕΔΕ -Μάσκες «κουκούλες»: Σε μία εταιρεία τα 3/4 του διαγωνισμού (έγγραφα)

Τους εννέα αναδόχους του β΄μέρους του διαγωνισμού για τις μάσκες κουκούλες ανέδειξε η ΚΕΔΕ. Πρόκειται «Για την προμήθεια υγειονομικού υλικού (μασκών) για μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό για λογαριασμό των Δήμων σύμφωνα με το άρθρο τέταρτο της από 22-08-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α΄ 161), συνολικού προϋπολογισμού 3.307.200,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει μόνο τιμής».

Από αυτούς, μία εταιρεία, η VERTICE AE, συμφερόντων της οικογένειας Σταθόπουλου, εμφανίζεται να παίρνει την μερίδα του λέοντος, δηλαδή, τα 1,9 εκατ. από τα συνολικά 2,5 εκατ. (3/4) του διαγωνισμού. 

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, ο αρχικός διαγωνισμός είχε κατοχυρωθεί στην εταιρεία Α.Τ.Ε.Σ.Ε. ΑΕ συμφερόντων του κ. Χρήστου Χούμπαυλη, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τη γαλλική βιομηχανία Dassault, η οποία κατασκευάζει τα αεροσκάφη Rafale! Ωστόσο, μετά τον θόρυβο που είχε προκληθεί η εταιρεία παραιτήθηκε από τη διαδικασία.

Λείπουν 30.000 μάσκες

Για την κάλυψη της υπολειπόμενης ποσότητας 30.000 μασκών για την κατηγορία μεγαλύτερη των 10 ετών:

Η ΚΕΔΕ καλεί σε διαπραγμάτευση, με σειρά επιλογής, τους προσωρινούς αναδόχους

Να σημειωθεί ότι  θα μοιραστούν 2.570.000 μάσκες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ1

Παράλληλα η ΚΕΔΕ με δεύτερη απόφασή της δίνει 30.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ για τον ποιοτικό έλεγχο των δειγμάτων των προσωρινών αναδόχων

ΑΠΟΦΑΣΗ2 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΜΑΣΚΕΣ -"ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ", ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, 3/4 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, VERTICE AE


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!