ΚΕΔΕ -Μάσκες –«κουκούλες»: Νέος διαγωνισμός 3,3 εκατ. -Ποιοι ανάδοχοι κηρύσσονται έκπτωτοι (έγγραφα)

Σε επείγουσα συνεδρίαση προχώρησε ΔΣ της ΚΕΔΕ. Στόχος είναι να προχωρήσει ο νέος διαγωνισμός για τις περίφημες μάσκες –«κουκούλες».

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η σκοπιμότητα διενέργειας διαγωνισμού με διαπραγμάτευση.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΘΕΜΑ 1 Πρόσκληση ΔΣ 15.10.2020 – διά περιφοράς

Το ύψος του ποσού θα φτάσει στα 3,3 εκατ. ευρώ και η προθεσμία υποβολής προσφορών είναι έως την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 12.00.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΑΣΚΕΣ_15 10 20_final

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, , είχε πει ότι μέσα στον Οκτώβριο θα μοιραστεί η δεύτερη παρτίδα και η τρίτη παρτίδα μέσα στο Νοέμβριο. 

Όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr μέχρι πριν από λίγες ημέρες ο διαγωνισμός ήταν «στον αέρα» καθώς δεν είχε ξεκαθαρίσει η νομική διαδικασία που θα ακολουθηθεί: Δηλαδή, αν θα συνεχισθεί ο ίδιος διαγωνισμός ή θα διεξαχθεί νέος! Τελικώς, αποφασίσθηκε να γίνει νέος.

Ποιοι ανάδοχοι αποσύρονται και ποιοι κηρύσσονται έκπτωτοι

Παράλληλα από το διαγωνισμό αποσύρεται ο ανάδοχος που είχε στείλει τις ακατάλληλες μάσκες σε σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης. Ενώ κηρύσσονται έκπτωτες και δύο εταιρείες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ  Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ

Καλείστε σε διά περιφοράς συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 16:00, με θέματα:

  1. Λύση, με κοινή συναίνεση, των συμβάσεων μεταξύ της ΚΕΔΕ και των εταιρειών «ΛΙΑΣΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μ.Ι.Κ.Ε. – ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ» και «Ι. & Α. ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΗ Ο.Ε.».
  2. Κήρυξη έκπτωτου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 και του όρους της αρ. πρωτ.: 2811/27.8.2020 προκήρυξης, των εταιρειών «ELDO Α.Ε.» και «ΤΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ».
  3. Έγκριση διαδικασίας σύναψης σύμβασης προμήθειας υγειονομικού υλικού (μασκών) σε μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό για λογαριασμό των Δήμων σύμφωνα με το άρθρο τέταρτο της από 22-08-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 161), συνολικού προϋπολογισμού 3.307.200,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 6% – Έγκριση όρων Διακήρυξης Διαγωνισμού άρθρου 32 Ν.4412/2016 – Ανάκληση δέσμευσης ποσού και διάθεσης αυτού από τον Π/Υ ΚΕΔΕ 2020 – Διάθεση πίστωσης – Συγκρότηση Επιτροπών Διαγωνισμού.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 1

Δείτε ακόμη:

ΚΕΔΕ επιβεβαιώνει aftodioikisi.gr για τις «μάσκες -κουκούλες»: Έτσι προχωρά ο νέος διαγωνισμός

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΑΝΑΔΟΧΟΙ, 3 ΕΚΑΤ, ΜΑΣΚΕΣ -ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, ΕΚΠΤΩΤΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!