Διαβατά: 7 δήμοι μοιράζονται την αποκομιδή απορριμάτων

Επτά δήμοι συμφώνησαν να μοιραστούν την αποκομιδή απορριμμάτων από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά Θεσσαλονίκης (πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου).

Πρόκειται για τους  δήμους Θεσσαλονίκης, Δέλτα, Ωραιοκάστρου, Κορδελιού-Ευόσμου, Π. Μελά, Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Νεάπολης-Συκεών οι οποίοι συνεννοήθηκαν με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να συντονίσουν τις δράσεις τους.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο δήμος Αμπελοκήπων -Μενεμένης, «συμφωνήθηκε να γίνεται μια ημέρα την εβδομάδα από κάθε δήμο αποκομιδή των απορριμμάτων από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Διαβατών». Στο πλαίσιο αυτό, το τοπικό δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε στην τακτική συνεδρίαση της Δευτέρας 22/03 να εγκρίνει την μετακίνηση ενός απορριμματοφόρου του Δήμου μια φορά την εβδομάδα, Τετάρτη ή Πέμπτη για τρεις (3) μήνες. «Είναι αυτονόητο ότι η αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται από τις προσφυγικές ροές είναι έκτακτη. Άλλωστε το προσφυγικό από την ίδια την φύση του έχει έκτακτο χαρακτήρα», καταλήγει η ανακοίνωση

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΔΙΑΒΑΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!