Βόλος: «Μονακό» χωρίς αποκομιδή απορριμμάτων…

«Θα κάνω τον Βόλο…Μονακό», έλεγε ο Αχιλλέας Μπέος στην προεκλογική περίοδο αλλά, όπως προκύπτει από επίσημη ανακοίνωση του δήμου, η αποκομιδή απορριμμάτων δεν γίνεται όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Την ανακοίνωση υπογράφει η αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βιολέτα Καντόλα σε απάντηση πρόσφατων δημοσιευμάτων και πληροφορεί:

«Το Σάββατο 5-3-2016 παρουσιάστηκε μηχανική βλάβη στο απορριμματοφόρο με αρ. κυκλοφορίας ΚΗΗ 3026, το οποίο εξυπηρετεί την περιοχή « ΧΙΛΙΑΔΟΥ». Γι΄ αυτό το λόγο η αποκομιδή απορριμμάτων δεν πραγματοποιήθηκε στις 04.30 το ξημέρωμα, αλλά πραγματοποιήθηκε στις 13.30 το μεσημέρι, με το υπ΄αρ. κυκλοφορίας ΚΗΗ 3027 απορριμματοφόρο όχημα, μετά το πέρας του τομέα ευθύνης του και με άλλο οδηγό».

beos

Προσθέτει όμως ότι «το πρόγραμμα της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Βόλου υλοποιείται, όπως έχει ανακοινωθεί και η αποκομιδή απορριμμάτων πραγματοποιείται τις ημέρες Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη –Σάββατο σε όλη τη Δημοτική Ενότητα Βόλου (πλην του κέντρου) ενώ τις ημέρες Τρίτη – Παρασκευή συλλέγονται μόνο ανακυκλώσιμα υλικά και όχι απορρίμματα, βάσει των αντικειμενικών δυνατοτήτων της Υπηρεσίας».

Αυτές οι «αντικειμενικές δυνατότητες» καθυστερούν κάπως την μετατροπή του Βόλου σε Μονακό. Εκτός εάν η πόλη τιμωρείται επειδή η Καθαριότητα είναι η «αχίλλειος πτέρνα» του συστήματος διοίκησης…

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ, ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!