Σε ποιο δήμο μαζεύει τα σκουπίδια αυτοπροσώπως ο δήμαρχος (βίντεο)

Είδε κι απόειδε ο δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας Φθιώτιδας Γιώργος Γώγος και αποφάσισε να φορέσει τα γάντια και να ανεβεί ο ίδιος στο απορριμματοφόρο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την έλλειψη προσωπικού.

Στο ρεπορτάζ του Star Κεντρικής Ελλάδας, ο δήμαρχος εμφανίζεται να μαζεύει τα σκουπίδια και να εξηγεί πως αυτή ήταν η μοναδική λύση από την στιγμή που η Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου αρνήθηκε να εγκρίνει τις πληρωμές των συμβασιούχων της καθαριότητας. Ο κ.Γώγος αναφέρει ότι οι συμβασιούχοι είχαν προσληφθεί με διαδικασίες που είχαν ξεκινήσει από πέρυσι τον Μάρτιο και με διαδικασίες ΑΣΕΠ. Εκφράζει επίσης την ανησυχία πως ανάλογα προβλήματα θα προκύψουν και σε άλλους δήμους με συνέπειες για τη δημόσια υγεία. Δηλώνει επίσης ότι όσο διαρκεί αυτη η κατάσταση, εκτός από τον ίδιο, θα συμβάλουν στην αποκομιδή των απορριμμάτων και όλοι οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι.

 

Δείτε το βίντεο:


Ο δήμαρχος Αμφίκλειας Ελάτειας μαζεύει τα… από LAMIASTARGR

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΩΓΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!