Βουλή: Μειώνονται δραστικά οι συνεδριάσεις

Σε περιορισμό των συνεδριάσεων προχωράει η Βουλή ως μέτρο προφύλαξης από τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αποφάσισε σήμερα η Διάσκεψη των Προέδρων του Κοινοβουλίου:

-Συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων θα γίνεται πλέον μόνο μία φορά την εβδομάδα (κάθε Πέμπτη) από τρεις που ισχύει σήμερα (Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή).

-Θα λειτουργούν μόνο οι Διαρκείς Επιτροπές και όχι οι υπόλοιπες.

-Οι συνεδριάσεις της Διάσκεψης των Προέδρων θα γίνονται με μειωμένη σύνθεση και ίσως με τηλεδιάσκεψη.

-Για το νομοθετικό έργο σε Ολομέλεια και Επιτροπές οι συνεδριάσεις αντί για τρεις ημέρες (Τρίτη έως Πέμπτη) θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις Επιτροπές και κάθε Πέμπτη στην Ολομέλεια. Να σημειωθεί ότι σήμερα κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Ναυτιλίας παρέστησαν ο υπουργός και 12 βουλευτές, ενώ ήταν ανοικτές και οι τρεις πόρτες της αίθουσας της Ολομέλειας για να αερίζεται ο χώρος.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ΚΚΕ και ΜΕΡΑ25 είχαν ζητήσει να κλείσει η Βουλή και να συνεδριάζει μόνο για θέματα που αφορούν τον κροωνοϊό.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΒΟΥΛΗ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!