Κορωνοϊός: ΚΚΕ και Μέρα25 ζητούν το κλείσιμο της Βουλής

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 18 Μαρτίου 2020 - 13:44
  • Comments Off

Η πανδημία του κορωνοϊού και η προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του φονικού ιού βρίσκονται στο επίκεντρο όλο αυτό το διάστημα, με τα κοινοβουλευτικά κόμματα να έρχονται συχνά σε αντιπαράθεση ως προς τα μέτρα που ακολουθεί η κυβέρνηση στο θέμα του κορωνοϊού.

Κατά την διάρκεια της σημερινής συζήτησης στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου: «Εκσυγχρονισμός θεσμικού πλαισίου για τις θαλάσσιες ενδομεταφορές και λοιπές διατάξεις» σήμερα το πρωί στην Βουλή, ΚΚΕ και Μέρα 25 σαν μέτρο πρόληψης ζήτησαν το κλείσιμο του βουλευτικού μεγάρου και την λειτουργία της της Βουλής μόνο για πράξεις που αφορούν τον κορωνοϊό. Αντίθετη, ωστόσο, άποψη εξέφρασαν Νέα Δημοκρατία και Ελληνική Λύση.

Η τελική απόφαση, για τη λειτουργία ή μη του κτηρίου, θα ληφθεί στην Διάσκεψη των Προέδρων που θα ακολουθήσει εντός της ημέρας, με το πιο πιθανό σενάριο να παραμείνει ανοικτό το κεντρικό κτήριο της Βουλή και να κλείσουν οι περιφερειακές υπηρεσίες, όπως άλλωστε έχει γίνει και με τα γραφεία των βουλευτών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΒΟΥΛΗ, ΚΚΕ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΜΕΡΑ 25


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!