Στη δωρεά μηχανημάτων προς το νοσοκομείο Καστοριάς προχωρά η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Στη δωρεά μηχανημάτων προς το νοσοκομείο Καστοριάς προχωρά η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

powered by Rubicon Project
Ειδικότερα, αφού ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε για την κατάσταση της πανδημίας στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας όπου έχουν εντοπιστεί εκτεταμένα κρούσματα κορονοϊού, γνωστοποίησε στον διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας ότι η Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές ελλείψεις που εντοπίζονται στο νοσοκομείο και την πίεση που δέχεται από κρούσματα, προχωρά στη δωρεά:

1. Ενός κλίβανου αποστείρωσης ατμού 400lt

2. Ενός φορητού ακτινολογικού μηχανήματος

Η δωρεά γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον διοικητή του νοσοκομείου Καστοριάς που επεσήμανε σε ποια ακριβώς υλικά υπάρχουν ανάγκες, ενώ είχε προηγηθεί τηλεδιάσκεψη του κ. Τσίπρα με τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Όλγα Γεροβασίλη και τη βουλευτή Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνουν ότι θα ακολουθήσουν και άλλες στοχευμένες πρωτοβουλίες για την ενίσχυση νοσοκομείων και την κάλυψη ελλείψεων.

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί για ακόμη μία φορά την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματα μονιμοποιήσεων γιατρών και προσλήψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για την άμεση ενίσχυση του δημοσίου συστήματος Υγείας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΩΡΕΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΗΧΑΝΗΤΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!