Κίνημα Αλλαγής: Δωρεά υγειονομικού υλικού στο Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Alzheimer

Στο «Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Alzheimer», βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπία του Κινήματος Αλλαγής με τον γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Σε μια πράξη αλληλεγγύης, παρέδωσαν στους υπευθύνους του κέντρου χρήσιμο υγειονομικό υλικό, αναγκαίο για μία δομή που φιλοξενεί ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, άτομα κατεξοχήν ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Αλληλεγγύη σημαίνει να προσφέρεις, από όποια θέση και αν βρίσκεσαι, σε όποιο βαθμό μπορείς. Ειδικά στις πολύ δύσκολες συνθήκες που βιώνει σήμερα η κοινωνία μας, αλλά και η ανθρωπότητα συνολικά.  Ως Κίνημα Αλλαγής αποδεικνύουμε καθημερινά τι σημαίνει να είσαι χρήσιμος μέσω των πολιτικών σου παρεμβάσεων. Και τι σημαίνει να κάνεις την αλληλεγγύη πράξη.  Κάθε μέρα, όσο μπορούμε, βάζουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι. Και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΩΡΕΑ, ΚΙΝΑΛ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΥΛΙΚΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!