«Φιάσκο» ο ανασχηματισμός λένε (και) οι πολίτες-Σφοδρή αντίδραση για την επιλογή Πλεύρη - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
27
Νοέμβριος
Back

«Φιάσκο» ο ανασχηματισμός λένε (και) οι πολίτες-Σφοδρή αντίδραση για την επιλογή Πλεύρη

«Φιάσκο» ο ανασχηματισμός λένε (και) οι πολίτες-Σφοδρή αντίδραση για την επιλογή Πλεύρη

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στην ιστορία με την υπουργοποίηση Αποστολάκη καθώς και οι ανεξήγητες και άστοχες επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν άφησαν περιθώρια παρερμηνειών στην κοινή γνώμη που χαρακτηρίζει φιάσκο τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Οι απαντήσεις που δόθηκαν στα ερωτήματα της δημοσκόπησης αναφορικά με τον ανασχηματισμό, λογικά, θα πρέπει να προβληματίσουν τους επιτελείς του Κυριάκου Μητσοτάκη

Πρώτον σε ότι αφορά  την επίδραση του ανασχηματισμού στην γενική εικόνα της κυβέρνησης. Μόνο το 14% πιστεύει ότι θα την βελτιώσει. Το 45% βλέπει τον ανασχηματισμό με τρόπο μάλλον αδιάφορο και το 38% θεωρεί ότι θα χειροτερέψει στην εικόνα της κυβέρνησης.

Δεύτερον, που συνδέεται με τα παραπάνω. Υπάρχει δυσφορία για τις επιλογές των υπουργών.

Το 67% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η επιλογή Πλεύρη είναι προς τη λάθος κατεύθυνση. Στην καθομιλουμένη, σημαίνει ότι στέλνει λάθος πολιτικά μηνύματα.

Το 50% θεωρεί λάθος την τοποθέτηση Κικίλια στο υπουργείο Τουρισμού και το 44% λάθος την επιλογή Θεοδωρικάκου για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!