Επανέρχονται σενάρια σαρωτικού ανασχηματισμού

Οι ελάχιστες διορθωτικές αλλαγές που πραγματοποίησε στην κυβέρνηση το περασμένο καλοκαίρι ο πρωθυπουργός ουδόλως βελτίωσαν την γενική κατάσταση στην αποδοτικότητα της κυβέρνησης -αντιθέτως, με το ανακάτεμα της τράπουλας των αρμοδιοτήτων στα υπουργεία, οι έριδες και οι ενδοκυβερνητικές κόντρες έχουν πολλαπλασιαστεί.

Ως εκ τούτου, στο προσκήνιο έρχονται εκ νέου οι σκέψεις για έναν σαρωτικό ανασχηματισμό. Όπως σημειώνει το matrix24 προσώρας η συγκεκριμένη εισήγηση δεν έχει κατατεθεί επισήμως στον Κυριάκο Μητσοτάκη -άλλωστε, αρκετά ανοιχτά μέτωπα «τρέχουν» αυτό το διάστημα για να μιλήσει κανείς στο Μαξίμου και για το σενάριο ενός ανασχηματισμού.

Όμως, διάφοροι ψίθυροι και κουβέντες έχουν αρχίσει να πολλαπλασιάζονται, καθώς ολοένα και περισσότεροι στον κύκλο του πρωθυπουργού και στον σκληρό πυρήνα του Μαξίμου βλέπουν ότι η ομάδα… δεν «τραβάει». Μάλιστα, οι πρόσφατες ενδοκυβερνητικές διενέξεις φαίνεται ότι προσφέρονται προκειμένου ο Κυριάκος Μητσοτάκης «να βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιοι υπηρετούν το συλλογικό στόχο και ποιοι φτιάχνουν προφίλ με προσωπική ατζέντα», όπως λέει τις τελευταίες ημέρες υψηλόβαθμος παράγοντας του πρωθυπουργικού επιτελείου…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!