Μητσοτάκης για ανασχηματισμό: Κάποια στιγμή θα γίνει

Κάποια στιγμή θα γίνει ανασχηματισμός, αλλά δεν είναι της στιγμής: Με τον τρόπο αυτό επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να απαντήσει μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για το ενδεχόμενο αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα.

«Ό,τι και να σας πω για τον ανασχηματισμό θα είναι παρεξηγήσιμο. Θα σας πω λοιπόν δύο φράσεις μόνο. Κάποια στιγμή προφανώς και θα γίνουν αλλαγές στην κυβέρνηση. Δεν είναι της στιγμής να γίνουν οι αλλαγές. Και όταν φτάσει αυτή η στιγμή θα το μάθετε από μένα. Δεν θα σας πω τίποτα παραπάνω από αυτό» είπε ο πρωθυπουργός.

Σημείωσε πάντως ότι: «Το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση έχει πολύ μεγάλη σημασία, όπως βέβαια αυτό που έχει σημασία είναι να δούμε πού υπάρχουν επικαλύψεις αρμοδιοτήτων, που πρέπει να γίνει αναδιάταξη δομών. Αυτό δεν αφορά μόνο πρόσωπα, αφορά την ίδια την οργάνωση της κυβέρνησης, αλλά θα σταματήσω εδώ διότι δεν θέλω να επεκταθώ». Έδειξε έτσι πως όταν γίνει ανασχηματισμός θα είναι δομικός.

«Όταν κρίνω ότι θα υπάρξει ανάγκη, να γίνουν διορθωτικές κινήσεις αυτές θα γίνουν».

Ο κ.Μητσοτάκης απέκλεισε τατυτόχρονα το ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές. Είπε ότι θα λογοδοτήσουμε στο λαό στο τέλος της τετραετίας και δήλωσε ότι: «Θα ήταν πολιτικά ανέντιμη κίνηση να προσφύγω σε εκλογές, εκμεταλλευόμενος το πολιτικό κεφάλαιο που διαθέτω, όταν έχω τρία χρόνια μπροστά μου».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!