Χαϊδάρι: Συλλογή τροφίμων από την Ένωση Πολιτών

Με επιτυχία στέφθηκε η δράση κοινωνικής αλληλεγγύης που διοργάνωσε η Ένωση Πολιτών Χαϊδαρίου το Σάββατο 20 Απριλίου το πρωί στην οδό Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου με σκοπό την συλλογή τροφίμων και την διάθεσή τους σε οικονομικά ανήμπορους Πολίτες του Χαϊδαρίου. Η εν λόγω δράση ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 4 μετά το μεσημέρι .

Μεγάλη και συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση των Χαϊδαριωτών που εκδήλωσαν έμπρακτα την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους την δύσκολη αυτή περίοδο που τα μνημόνια και τα επονείδιστα οικονομικά μέτρα έχουν οδηγήσει την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας  στην ανημποριά και την οικονομική ανέχεια .

Παράλληλα με την συλλογή τροφίμων , μουσικό πεζοδρώμενο και κεράσματα , προσφορά του γνωστού Χαϊδαριώτη σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη συμπλήρωναν την κοινωνική δράση αλληλεγγύης  .

«Το σύνθημα και η πρακτική που έχει υιοθετήσει η Ένωση Πολιτών Χαϊδαρίου είναι Αλληλεγγύη και Συλλογικός Αγώνας. Αυτή είναι η απάντηση σε όλους εκείνους , τους τοπικούς και άλλους εκφραστές  των μνημονίων που υπερασπίζονται τα οικονομικά μέτρα εξόντωσης της κοινωνίας , ενώ ταυτόχρονα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα προσπαθώντας να παραπλανήσουν τους Πολίτες», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης

Συλλογή τροφίμων στο Χαϊδάρι

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση