Εκατοντάδες Πειραιώτες στο «Γύρο της Πειραϊκής»

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων Πειραιωτών, όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε στις 9:00 το πρωί,  ο Γύρος της Πειραϊκής που διοργανώθηκε με τη στήριξη του Δήμου Πειραιά, του Ο.Π.Α.Ν. και της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint – Paul, στο πλαίσιο του εορτασμού των 120 χρόνων της Ελληνογαλλικής Σχολής.

 Την εκκίνηση στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, έκανε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, που συνεχάρη με ιδιαίτερη χαρά τα μικρά παιδιά του Πειραιά που πήραν μέρος με τους γονείς τους, στο Γύρο της Πειραϊκής.

Στη συνέχεια, ο κ. Μιχαλολιάκος  τίμησε με αναμνηστική πλακέτα το Γενικό Διευθυντή της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint – Paul κ. Μάρκο Βαρθαλίτη, για την παρουσία των 120 χρόνων της Σχολής, στα Πειραϊκά δρώμενα.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας,  κ. Γιώργος Σιγάλας,  στο σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη την Ελληνογαλλική Σχολή και τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο «Γύρος της Πειραϊκής», είναι ο προάγγελος για το «Γύρο του Πειραιά» και   ευχαρίστησε τη Δημοτική Αστυνομία, την Τροχαία, τους εθελοντές και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίησή του.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΓΥΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση