εκατοντάδες-πειραιώτες-στο-γύρο-της-259954
ΔΗΜΟΙ | 21.04.2013 | 13:40

Εκατοντάδες Πειραιώτες στο «Γύρο της Πειραϊκής»

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων Πειραιωτών, όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε στις 9:00 το πρωί,  ο Γύρος της Πειραϊκής που διοργανώθηκε με τη στήριξη του Δήμου Πειραιά, του Ο.Π.Α.Ν. και της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint – Paul, στο πλαίσιο του εορτασμού των 120 χρόνων της Ελληνογαλλικής Σχολής.

 Την εκκίνηση στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, έκανε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, που συνεχάρη με ιδιαίτερη χαρά τα μικρά παιδιά του Πειραιά που πήραν μέρος με τους γονείς τους, στο Γύρο της Πειραϊκής.

Στη συνέχεια, ο κ. Μιχαλολιάκος  τίμησε με αναμνηστική πλακέτα το Γενικό Διευθυντή της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint – Paul κ. Μάρκο Βαρθαλίτη, για την παρουσία των 120 χρόνων της Σχολής, στα Πειραϊκά δρώμενα.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας,  κ. Γιώργος Σιγάλας,  στο σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη την Ελληνογαλλική Σχολή και τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο «Γύρος της Πειραϊκής», είναι ο προάγγελος για το «Γύρο του Πειραιά» και   ευχαρίστησε τη Δημοτική Αστυνομία, την Τροχαία, τους εθελοντές και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίησή του.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.