Εκατοντάδες Πειραιώτες στο «Γύρο της Πειραϊκης»

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων Πειραιωτών, όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε στις 9:00 το πρωί,  «Ο Γύρος της Πειραϊκής» που διοργανώθηκε με τη στήριξη του Δήμου Πειραιά, του Ο.Π.Α.Ν. και της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint – Paul, στο πλαίσιο του εορτασμού των 120 χρόνων της Ελληνογαλλικής Σχολής.

Την εκκίνηση στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, έκανε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες τόνισε την αξία της συμμετοχής  και του ευ αγωνίζεσθαι.

«Ο Πειραιάς θα είναι πάντα πρώτος. Στόχος της Δημοτικής μας Αρχής είναι να γίνει θεσμός ‘ο Γύρος του Πειραιά’», τόνισε ο δήμαρχος και  συνεχάρη με ιδιαίτερη χαρά τα μικρά παιδιά του Πειραιά που πήραν μέρος με τους γονείς τους, στο Γύρο της Πειραϊκής.

Στη συνέχεια, ο κ. Μιχαλολιάκος  τίμησε με αναμνηστική πλακέτα το γενικό διευθυντή της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint – Paul κ. Μάρκο Βαρθαλίτη, για την παρουσία των 120 χρόνων της Σχολής, στα Πειραϊκά δρώμενα.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας,  Γιώργος Σιγάλας,  στο σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη την Ελληνογαλλική Σχολή και τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο «Γύρος της Πειραϊκής», είναι ο προάγγελος για το «Γύρο του Πειραιά» και   ευχαρίστησε τη Δημοτική Αστυνομία, την Τροχαία, τους εθελοντές και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίησή του.

Σήμερα, στο «Γύρο της Πειραϊκής»,  πραγματοποιήθηκαν δύο διαδρομές των 2,5 και 5 χιλιομέτρων, με αφετηρία και τερματισμό το Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά και την Ελληνογαλλική Σχολή Saint – Paul.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΣΙΓΑΛΑΣ, ΓΥΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση