Τουριστική προβολή του Δήμου Σίφνου στην Αυστρία

«Σίφνος. Τόπος πλούσιος σε ιστορία, παραδόσεις, αρχαιολογικά μνημεία και γαστρονομικές απολαύσεις», σχολιάζει εντυπωσιασμένη η έγκριτη συντάκτρια Elke Fertchey, στο πρόσφατο εκτενές άρθρο της για το νησί στην εφημερίδα «Kleine Zeitung».

Με κυκλοφορία 315.000 αντιτύπων, η εφημερίδα θεωρείται ένα από τα πλέον αξιόλογα μέσα ενημέρωσης της Αυστρίας. Η  κυρία Fertchey επισκέφτηκε τη Σίφνο, για πρώτη φορά φέτος, ως μέλος του δημοσιογραφικού ταξιδιού που οργανώθηκε από το Δήμο Σίφνου με τη βοήθεια της εταιρίας συμβούλων MTC και την οικονομική στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στα μέσα του Οκτώβρη.

Το ταξίδι οργανώθηκε με αφορμή την τελετή της τοπικής απονομής του βραβείου Europa Nostra για το έργο της συντήρησης και ανάδειξης της αρχαίας Ακρόπολης στο λόφο του Αγίου Ανδρέα.

Ο Δήμος Σίφνου προσεγγίζει μεταξύ άλλων χωρών του εξωτερικού και την Αυστριακή αγορά, επιλέγοντας όσο το δυνατόν πιο στοχευμένες ενέργειες, με την καθοριστική υποστήριξη του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας και του διευθυντή του, συμπατριώτη μας Γιάννη Ραφαλιά.

Στο πλαίσιο αυτό και σε άμεση συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Σίφνου, έχει αναρτηθεί αφίσα – banner μεγάλων διαστάσεων με απεικόνιση της Παναγιάς της Χρυσοπηγής στο κεντρικότερο σημείο της Βιέννης. Δεκάδες χιλιάδες διερχόμενοι γίνονται δέκτες της εντυπωσιακής εικόνας που δεσπόζει σε μία εκ των πολυσύχναστων περιοχών της πρωτεύουσας της Αυστρίας, ανάμεσα στην Όπερα της Βιέννης και του Κήπους των Ανακτόρων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!