Συμβασιούχοι Αθήνας: Σχεδιάζουν να μπλοκάρουν προσλήψεις σε ΟΠΑΝΔΑ

Δυναμική παρουσία είναι αποφασισμένοι να έχουν σήμερα, στις 3 το μεσημέρι, οι συμβασιούχοι της Αθήνας, κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΠΑΝΔΑ, όπου σύμφωνα με το θέμα 4 της ημερήσιας διάταξης θα συζητηθεί το θέμα της πρόσληψης προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Όπως λένε οι συμβασιούχοι, «οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 78 άτομα, μουσικούς, καθαρίστριες, εργάτες, οδηγούς, ηλεκτρολόγους)».

Οι συμβασιούχοι της Αθήνας κατηγορούν τη διοίκηση του ΟΠΑΝΔΑ πως «οδεύσει σε τακτικές προηγούμενων χρόνων» και το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη ότι «δε σέβεται το γεγονός ότι 28 συνάδελφοι έχουν ήδη φύγει από την υπηρεσία μετά την αρνητική απόφαση του δικαστηρίου και υπόλοιποι 96 περιμένουν μέσα στην αγωνιά την απόφαση που θα κρίνει το μέλλον τους στην εργασία».

«Φυσικά», καταλήγουν, «δεν περιμέναμε καμιά ευαισθησία αλλά μόνον να τηρηθούν έστω τα προσχήματα. Αντίδραση που όμοιά της μοιάζει μόνο η συμπεριφορά των κορακιών έξω από τις εντατικές των νοσοκομείων, αφού και οι συμβασιούχοι ανήκουν στην »εργασιακή εντατική» τα τελευταία 3 χρόνια».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΟΠΑΝΔΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!