Δ. Αθηναίων: Eπίσκεψη Καμίνη στο Πεκίνο

Επίσημη επίσκεψη στο Πεκίνο, πραγματοποιεί ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, επικεφαλής ομάδας ελλήνων επιχειρηματιών, με στόχο την ενίσχυση των σχέσεων των πόλεων της Αθήνας και του Πεκίνου.

Ο δήμαρχος Αθηναίων θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Πεκίνου, Wang Ansun, προκειμένου να υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των δύο ιστορικών πρωτευουσών, στο πεδίο του τουρισμού,της επιχειρηματικότητας και του πολιτισμού.

Σήμερα ξεκινούν οι κατ΄ ιδίαν επαφές 20 ελλήνων επιχειρηματιών και φορέων, οι οποίοι συμμετέχουν στην αποστολή με εκπροσώπους 60 κινεζικών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στους τομείς του τουρισμού, των τυποποιημένων προϊόντων, της διατροφής, της διαχείρισης ακινήτων και των κατασκευών.

Η επίσκεψη του κ. Καμίνη στο Πεκίνο, πραγματοποιείται μετά από πολύμηνη διμερή προετοιμασία, προκειμένου να ενισχυθεί η Αθήνα, ως αυτόνομος τουριστικός προορισμός, να έρθουν σε επαφή ελληνικές επιχειρήσεις με αντίστοιχες κινεζικές, καθώς και να συμβάλλουν οι δύο πόλεις στη περαιτέρω στήριξη των προσπαθειών συνεργασίας.

Από την πλευρά του Δήμου Αθηναίων, στην αποστολή συμμετέχουν ακόμα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτης Προβατάς και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αλέξης Γαληνός.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΚΑΜΙΝΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΚΙΝΟΥ, WANG ANSUN


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!