Προγράμματα άθλησης για όλους στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Με κεντρικό σύνθημα “Ο αθλητισμός αξίζει μια θέση στη ζωή σου”, ξεκίνησαν τα προγράμματα άθλησης για όλους και στις δύο δημοτικές κοινότητες Μοσχάτου-Ταύρου για τη χρονιά 2013-2014.

Με την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου μοντέλου ανάπτυξης προγραμμάτων άθλησης που περιλαμβάνει όλες τις ηλικίες, με χαμηλά δίδακτρα και εκπτώσεις για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (άνεργους, πολύτεκνους, τρίτεκνους, κτλ), για άλλη μία χρονιά προσφέρεται στους κάτοικους του δήμου η δυνατότητα μαζικής άθλησης και συμμετοχής.

Με τμήματα ρυθμικής, αεροβικής, pilates, zoumba, body tonic, Fitness ανδρών, χορού λάτιν, just dance και Τάε Κβο Ντο, από τις πρώτες ημέρες των εγγραφών φαίνεται ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση στις περισσότερες δράσεις, με αποτέλεσμα σε αρκετές δραστηριότητες να διπλασιάζονται τα τμήματα.

Στόχος του προγράμματος είναι η καλλιέργεια και η διάδοση του αθλητισμού, η ανάδειξή του ως μέσο αγωγής, κοινωνικής ένταξης, αναψυχής, η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και υγείας, αλλά και η δημιουργική ενασχόληση για όλους. Πλήρες πρόγραμμα των μαθημάτων έχει αναρτηθεί στην κεντρική σελίδα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, ανέφερε: “Συνεχίζοντας την προσπάθεια για κάλυψη των αθλητικών αναγκών όλων των κατοίκων μας μέσα σε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης, με καινοτόμα αθλητικά προγράμματα μαζικής συμμετοχής, με χαμηλά δίδακτρα και ευκαιρίες συμμετοχής σε συμπολίτες μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την κρίση, πιστεύουμε ότι για άλλη μία χρονιά θα αναδείξουμε τον αθλητισμό σε κυρίαρχη τοπική δύναμη”.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!