Πόλεμος Μπαλασόπουλου – «Συνδικάτου ΟΤΑ» για τη… γραβάτα του Θέμη

Επίθεση στο «Συνδικάτο ΟΤΑ» , εξαπέλυσε η ΠΟΕ –ΟΤΑ με αφορμή αφίσα που κυκλοφόρησε με τη φωτογραφία του υπουργού Εσωτερικών  Γιάννη Μιχελάκη και του Προέδρου της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Θέμη Μπαλασόπουλου την οποία σχολιάζει με τον τίτλο: «Ή με τους εργάτες – Ή με τις γραβάτες».  Μάλιστα, στην αφίσα  το «Συνδικάτο ΟΤΑ» στηλιτεύει το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ συμφώνησε με τον υπουργό Εσωτερικών στην αξιολόγηση και την κινητικότητα: «Συμφώνησαν στην  αξιολόγηση!!! Συμφώνησαν στην κινητικότητα!!! Για να κρύωουν τη συμπόρευσή τους με την αντιλαϊκή πολιτική κάνουν επίθεση στο Συνδικάτο».

Η ΠΟΕ –ΟΤΑ κάνει λόγο για ξεπεσμό και αθλιότητα του «ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ Ο.Τ.Α.», τονίζοντας ότι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα στενά πλαίσια των μικροκομματικών συμφερόντων τους, βάσει των οποίων κινούνται, αναπτύσσοντας σενάρια συνομωσίας και προβαίνοντας σε συκοφαντίες σε βάρος της Ομοσπονδίας γιατί απλά είναι ανίκανοι να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Πάντως, η ΠΟΕ-ΟΤΑ στην ανακοίνωσή της δεν διαψέυδει τη συμφωνία της με την αξιολόγηση των δομών και του προσωπικού και την κινητικότητα, τονίζοντας ότι δεν συμφωνεί αυτή να γίνει  «με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Υπουργείου Εσωτερικών».

Συνδικάτο: Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Σε νεότερη ανακοίνωση του με τον τίτλο: «Προς τους συντάχτες τις κατάπτυστης ανακοίνωσης της ΠΟΕ ΟΤΑ» το Συνδικάτο ΟΤΑ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για τα χιλιομασημένα επιχειρήματα και την λάσπη που μέσα από δυο σελίδες ρίχνεται, να σας πληροφορήσουμε ότι έχουν προηγηθεί άλλοι αντικομουνιστές πριν από σας ο Πάγκαλος, η Χρυσή Αυγή, ο Γεωργιάδης λοιποί και μη εξαιρετέοι. Είστε βαθιά γελασμένοι αν νομίζετε ότι με τον αντικομουνισμό θα ξεφύγετε. Μια φωτογραφία είναι όσο χίλιες λέξεις. Δεν θα υπάρξει αμαξοστάσιο, δημαρχείο χώρος δουλειάς που να μην έχει την αφίσα του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ, μια αφίσα που μιλάει από μόνη της, που τόσο πολύ σας ενοχλεί και δικαιολογημένα. Απαντήστε σε πόσους και ποιους εργαζόμενους θα μπει η θηλιά στο λαιμό από την κινητικότητα στην οποία συμφωνήσατε.»

Η αφίσα του «Συνιδκάτου ΟΤΑ»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ, ΑΦΙΣΑ, ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!