Δ. Αθηναίων: Προσλήψεις 326 υπαλλήλων για τους παιδικούς

Στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να δημοσιευτεί η προκήρυξη για την πρόσληψη 326 εποχικών υπαλλήλων στο Βρεφοκομείο Αθηνών, ενώ θα ακολουθήσουν και προκηρύξεις σε πολλούς ακόμα αυτοδιοικητικούς οργανισμούς.

Οι θέσεις που έχουν εγκριθεί από τις 21 Ιουνίου είναι 1.015 και αφορούν συμβάσεις με διάρκεια από 8 έως 12 μήνες.

Ο Δήμος Αθηναίων ξεκίνησε ήδη τις διαδικασίες καθώς αυτές θα έπρεπε να γίνουν τον Αύγουστο και ήδη καθυστερήσει σημαντικά.

Το αίτημα θα αποσταλεί τις επόμενες ημέρες στο ΑΣΕΠ, το οποίο θα είναι αρμόδιο για να εκδώσει την προκήρυξη.

Οι θέσεις αφορούν, 107, ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 75 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας, 60 ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων – Παιδοκόμων, 45 ΥΕ Τραπεζοκόμων, 15 ΥΕ Εργατών  Γενικών Καθηκόντων, 4 ΔΕ Ελαιοχρωματιστών, 3 ΔΕ Μαγείρων, 2 ΠΕ Οικονομικού Λογιστικού, 2 ΔΕ Υδραυλικών, 2 ΔΕ Θερμουδραυλικών, 2 ΔΕ Ψυκτικών, 2 ΔΕ Μηχανοξυλουργών, 2 ΥΕ Εργατών Οικοδομικών Εργασιών και τέλος 5 ΔΕ Τεχνικών.

Η διαδικασία για την πρόσληψη των 326 υπολογίζεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο μήνα και παράλληλα με την κάλυψη των θέσεων θα καλούνται παιδιά από τις επιλαχούσες αιτήσεις.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!