Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ την Τετάρτη

Συγκέντρωση-Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη, στις 10.30 το πρωί η ΠΟΕ –ΟΤΑ. Θα συμμετέχουν οι Σχολικοί Φύλακες και οι Δημοτικοί Αστυνομικοί που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα-απόλυση και συνδικαλιστικά στελέχη της Ομοσπονδίας από τη Περιφέρεια Αττικής.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προαναγγέλλει και νέες κινητοποιήσεις και δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει τον αγώνα για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την ανατροπή της μνημονιακής-κυβερνητικής πολιτικής που θέλει απολύσεις χιλιάδων υπαλλήλων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δημόσιο και εξοντώνει ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.

«Πρέπει να καταστεί σαφές προς όλους τους εργαζόμενους πώς πίσω από τις λέξεις διαθεσιμότητα-κινητικότητα κρύβεται το σχέδιο της κυβέρνησης για χιλιάδες απολύσεις. Εμείς οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απαντάμε πώς δεν πρόκειται να το δεχτούμε, δεν θα ρίξουμε νερό στο μύλο της κυβέρνησης. Θα απαντήσουμε μαζικά, ενωτικά και δυναμικά συνεχίζοντας τον αγώνα κατά του σχεδίου κυβέρνησης και τρόικας», τονίζεται σε ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.   

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!