Λάρισα-συμβασιούχοι: Λήγει αύριο η διορία για τα εντάλματα πληρωμής

Διορία έως αύριο Πέμπτη 28/9 δίνουν οι εργαζόμενοι στους δήμους του νομού Λάρισας, προκειμένου να υπογραφούν τα εντάλματα πληρωμής των 307 συμβασιούχων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης που τους ενημέρωσε σήμερα για την συνάντηση που είχαν όλοι οι δήμαρχοι του νομού την περασμένη Παρασκευή, τόνισε ότι ο Επίτροπος υποσχέθηκε να δώσει λύση όχι όμως για όλους τους συμβασιούχους αλλά γι’ αυτούς που εργάζονται στις ανταποδοτικές υπηρεσίες.

Ωστόσο, καθώς η πρώτη ενημέρωση που είχαν οι συμβασιούχοι, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, ήταν για «καθαρή» δέσμευση του Επιτρόπου που αφορά όλους τους εργαζόμενους, πλέον ανησυχούν για τις εξελίξεις. Γι’ αυτό το λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, o Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Λάρισας που είχε αναστείλει τις κινητοποίησεις, αποφάσισε την πραγματοποίηση στάσης εργασίας την ερχόμενη Πέμπτη 28/9 από τις 11 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας, και στη συνέχεια, εφόσον δεν έχουν υπογραφεί τα εντάλματα,  Γενική Συνέλευση για την κλιμάκωση των κινητοποίησεων.

Ανοίγει ο δρόμος μετά την Θεσσαλονίκη

Η υπογραφή από την επίτροπο της Θεσσαλονίκης, πιθανότατα ανοίγει ο δρόμος και για «δικαίωση» των εργαζομένων των δήμων του νομού Λάρισας.

Υπενθυμίζουμε ότι σε ένα ακόμη μεγάλο μέτωπο των συμβασιούχων, χθες ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι ο επίτροπος υποσχέθηκε να δώσει λύση όχι όμως για όλους αλλά γι’ αυτούς που εργάζονται στις ανταποδοτικές υπηρεσίες. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι ζητούν οι εγκρίσεις να αφορούν όλους τους συναδέλφους τους και δίνουν διορία έως την Πέμπτη. Διαφορετικά έχουν διαμηνύσει ότι θα προχωρήσουν εκ νέου σε κινητοποιήσεις, τι οποίες για την ώρα έχουν αναστείλει.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!