Λάρισα: Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι συμβασιούχοι

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι συμβασιούχοι του δήμου Λαρισαίων έπειτα από απόφαση της γενικής συνέλευσης του συλλόγου εργαζομένων.

Οι συμβασιούχοι είχαν προχωρήσει σε κινητοποιήσεις μετά τις καθυστερήσεις για τουλάχιστον δύο μήνες στη μισθοδοσία τους.

Η αναστολή των κινητοποιήσεων θα διαρκέσει έως την ερχόμενη Παρασκευή, οπότε είναι προγραμματισμένη και η συνάντηση του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη με τον επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου για να συζητηθεί το πρόβλημα της καθυστέρησης πληρωμής των συμβασιούχων.

Υπενθυμίζεται πως, οι εργαζόμενοι το περασμένο Σαββατοκύριακο απείχαν από τις εργασίες τους, ενώ σήμερα το πρωί είχαν πραγματοποιήσει κατάληψη του αμαξοστασίου του δήμου Λαρισαίων ζητώντας άμεσα την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου υπαλλήλων, την ερχόμενη Παρασκευή θα γίνει εκ νέου γενική συνέλευση των εργαζομένων και θα ληφθεί επίσημη απόφαση για την εξέλιξη των κινητοποιήσεων.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΛΑΡΙΣΑ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!