Λάρισα: Σήμερα ενημέρωση των συμβασιούχων από τον δήμαρχο

Τα θετικά μηνύματα για τους συμβασιούχους εργάτες στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων του νομού Λάρισας, που εξέπεμψε η συνάντηση του αρμόδιου Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου με τους εφτά δημάρχους του νομού, θα μεταφέρουν σήμερα Δευτέρα οι δήμαρχοι στους συμβασιούχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο Επίτροπος δεσμεύθηκε ενώπιον των δημάρχων ότι θα υπογράψει τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής των συμβασιούχων εντός της ερχόμενης εβδομάδας, εξέλιξη που αναμένεται να δώσει τέλος στην αγωνία και την ανασφάλεια των εργατών.

Στο δε κεντρικό δήμο της Λάρισας, αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η ενημέρωση θα γίνει από τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη το πρωί της Δευτέρας, οπότε ο ίδιος θα επισκεφθεί το αμαξοστάσιο του δήμου για να μεταφέρει τα νέα.

Οι εργάτες από την πλευρά τους είναι σε στάση αναμονής. Μετά την ενημέρωση του δημάρχου αναμένεται να προχωρήσουν σε γενική συνέλευση για να καθορίσουν τη στάση τους.

Μέχρι στιγμής έχουν αναστείλλει τις κινητοποιήσεις τους. Σε περίπτωση, όμως, δεν επιτευχθεί η άρση του αδιεξόδου, αναμένεται να ξεκινήσουν δυναμικές κινητοποιήσεις και μάλιστα εν μέσω παζαριού στη Λάρισα, το οποίο επισκέπτονται δεκάδες χιλιάδες άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα αναμένεται να δοθεί και η “μάχη της Θεσσαλονίκης” ανάμεσα στους εργαζόμενους και τους Επιτρόπους, στο πλαίσιο ημερίδας που διοργανώνει η ΠΕΔΚΜ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΛΑΡΙΣΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!