Η Αυτοδιοίκηση ενώνει τις δυνάμεις της για τον καθαρισμό του θεάτρου της Ρεματιάς - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
20
Ιανουάριος
Back

Η Αυτοδιοίκηση ενώνει τις δυνάμεις της για τον καθαρισμό του θεάτρου της Ρεματιάς

Με πολλούς φίλους και μέλη της παράταξης και τους περιφερειακούς συμβούλους Π. Δαμιανό, Κ. Βέττα, Σ.Κορωναίου παραβρέθηκαν την Κυριακή 25-5-2015 στον καθαρισμό του θεάτρου της ρεμματιάς στο Χαλάνδρι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Δήμου Αμαρουσίου, «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο», Λ. Μαγιάκης και Π. Κούκουζας, ύστερα από την πρόσκληση του Δήμου και του Δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι», η συμμετοχή των κατοίκων ήταν πάνω από κάθε προσδοκία. Απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο το πόσο είναι αποφασισμένοι να υπερασπίσουν τον πολιτισμό και το περιβάλλον από αδίστακτους μηχανισμούς που ο μόνος τρόπος που ξέρουν είναι να κινούνται στο σκοτάδι και να εκβιάζουν με εγκληματικές ενέργειες την ανοχή στις παράνομες δραστηριότητες τους.

Στον καθαρισμό σημαντική ήταν η συμβολή της Περιφέρειας Αττικής και του Αντιπεριφερειάρχη Γ. Καραμέρου, του ΣΠΑΠ με επικεφαλής τον πρόεδρο του Βλ. Σιώμο, του Δήμου Αγ. Παρασκευής με την παρουσία του Δημάρχου Γ. Σταθόπουλου, του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας και άλλων αυτοδιοικητικών που έδωσαν το συμβολικό παρών τους.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!