Γ.Θωμάκος: Καταθέτει το 50% του μισθού του

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ανακοίνωσε ότι καταθέτει το 50% της δημαρχιακής του αποζημίωσης στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του νέου κορονοιού.

Ειδικότερα ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος σε ανάρτηση του έγραψε:

«Αποφάσισα να καταθέσω στο λογαριασμό αντιμετώπισης του ιού το 50% των αποδοχών Δημάρχου δύο μηνών. Καταθέτω επίσης την αισιοδοξία μου ότι με πειθαρχία, ψυχραιμία, κι υπομονή η Ελλάδα και η κοινωνία μας θα τα καταφέρουν.Επειδή πιστεύω, ότι οι πολίτες πρέπει να τα γνωρίζουν ΟΛΑ, γνωστοποιώ ότι  οι μηνιαίες αποδοχές μου ως Δημάρχου είναι 2427ευρώ και αποτελούν το μοναδικό έσοδο μου. Το επάγγελμα μου (δικηγόρος) είναι το μόνο από όλα που αποτελεί ασυμβίβαστο με τη θέση του Δημάρχου. Ελπίζω ότι οι σχετικές αποφάσεις αιρετών, θα παρακινήσουν εύρωστους συμπατριώτες μας να προβούν σε ουσιαστικές δωρεές για τούτη την Εθνική μάχη».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΜΙΣΘΟΥ, ΘΩΜΑΚΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!