Δήμος Αμαρουσίου προς δημότες: Μην αφήνετε στο δρόμο σκουπίδια

  • Απο stergios
  • 20 Οκτωβρίου 2019 - 11:25
  • Comments Off

Έκκληση στους δημότες να μην βγάζουν στους δρόμους σκουπίδια απευθύνει ο Δήμος Αμαρουσίου, με αφορμή τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ που έχουν ως αποτέλεσμα να μην διεξάγεται ομαλά η αποκομιδή στους Δήμους.

Πρόκειται για τον τρίτο τουλάχιστον Δήμο που προχωρά σε σχετική έκκληση προς τους πολίτες, μετά τους Δήμους Αθηναίων και Σαλαμίνας.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου:

«Λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στους Δήμους, παρουσιάζεται σημαντική δυσχέρεια στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται θερμά οι δημότες μας για τη συνεργασία τους, να μην βγάζουν στο δρόμο τα απορρίμματά τους όσο οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται καθώς το πρόβλημα που δημιουργείται στην καθαριότητα της πόλης μας είναι αισθητό.

Προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγεία, ο Δήμος Αμαρουσίου καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστούν στο μέτρο του δυνατού τα προβλήματα που προκύπτουν από τη μη αποκομιδή των απορριμμάτων».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ, ΕΚΚΛΗΣΗ, ΔΗΜΟΤΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!