Δήμος Σαλαμίνας σε δημότες: Μην αφήνετε έξω απορρίμματα

  • Απο stergios
  • 19 Οκτωβρίου 2019 - 14:31
  • Comments Off

Μετά τον Δήμο Αθηναίων, ένας ακόμη Δήμος καλεί τους δημότες να μην εναποθέτουν τα οικιακά τους απορρίμματα στους κάδους μέχρι να ολοκληρωθούν οι κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που προβλέπουν -τουλάχιστον για αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς υπάρχει η προοπτική κλιμάκωσης- αποχή από την υπερωριακή εργασία το τρέχον διήμερο.

Η Δήμος Σαλαμίνας καλεί τους δημότες να μην βγάζουν έξω τα σκουπίδια με την παρακάτω ανοιχτή επιστολή του δημάρχου:

«Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Σας ενημερώνω ότι λόγω του πανελλαδικού συλλαλητηρίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ από σήμερα και έως αύριο οι υπάλληλοι του Δήμου βρίσκονται σε αποχή από την υπερωριακή τους απασχόληση. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δε θα γίνει το Σαββατοκύριακο αποκομιδή των απορριμμάτων. Πληροφορηθήκαμε επίσης πως θα υπάρξει ακόλουθο πλαίσιο δράσης και ίσως νέες κινητοποιήσεις.

Σεβόμαστε τις αποφάσεις και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των υπαλλήλων του Δήμου και μεριμνούμε ήδη για την εύρεση λύσης καθώς και τις επόμενες ενέργειες μας. Προς μείωση του όγκου των απορριμμάτων στην πόλη μας παρακαλούμε να μην εναποθέσετε έξω απορρίμματα μέχρι την λήξη της αποχής και μέχρι να ξεκινήσει η αποκομιδή των απορριμμάτων ξανά!

Τέλος, θα επανέλθω με νέες ανακοινώσεις προς την καλύτερη ενημέρωση σας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ, ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]