ΔΕΗ: Για υπέρογκες χρεώσεις διαμαρτύρονται στην Αλεξανδρούπολη

Για υπέρογκες χρεώσεις στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος διαμαρτύρονται οι κάτοικοι του οικισμού Μαΐστρος Αλεξανδρούπολης ζητώντας, με επιστολή τους, από την ΔΕΗ να τους επανεκδώσει. Όπως αναφέρουν στην επιστολή, «ύστερα από την αποστολή των λογαριασμών της ΔΕΗ στον οικισμό της Μαΐστρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης και τις έντονες διαμαρτυρίες των δημοτών περί υπέρογκων χρεώσεων στα οικιακά τιμολόγια, οι κάτοικοι του οικισμού μας, διαμαρτύρονται για τα εξής»:

«Ζητάμε την ακύρωση των ανωτέρω λογαριασμών, καθότι δεν νοείται να χρεώνονται οι κάτοικοι λάθη και παραλήψεις της υπηρεσίας, εξαιτίας της μη καταμέτρησης, επί 8 μήνες τουλάχιστον και να επωμίζονται αυξημένες χρεώσεις, λόγω του κλιμακωτού τιμολογίου και την αύξηση των λοιπών χρεώσεων.

Ζητάμε την επανέκδοση των λογαριασμών με μειωμένη την τιμή της κιλοβατώρας και των λοιπών χρεώσεων.

Σε μια εποχή που η κοινωνική πολιτική κάθε εταιρίας έχει τον πρώτο λόγο, τα νοικοκυριά στον οικισμό μας έχουν τιναχτεί στο αέρα με τα υπέρογκα ποσά που εστάλησαν και αδυνατούν να πληρώσουν.

Τέλος ρωτάμε την εταιρία, τι προτίθεται να κάνει με τα παραπάνω, με σκοπό να μειωθεί το κόστος των καταναλωτών, καθώς αναγνωρίζει το λάθος της.

Οι κάτοικοι του οικισμού.

10/03/2016
Μαΐστρος
Αλεξανδρούπολης»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΔΕΗ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΗ, ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!