Δ. Πειραιά: Απέρριψε ο Μιχαλολιάκος ψήφισμα για να μην αποσταλούν στοιχεία εργαζομένων

Την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης στο δήμο Πειραιά, έχει προκαλέσει η απόφαση της παράταξης του δημάρχου, Βασίλη Μιχαλολιάκου, να απορρίψει ψήφισμα που ζητούσε από τη δημοτική Αρχή να μην αποσταλεί οποιαδήποτε στοιχεία εργαζομένων προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στο πλαίσιο του «προγράμματος κινητικότητας».

Οι τέσσερις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, μάλιστα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Σε ανακοίνωσή της η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Όλοι μαζί», με επικεφαλής τον Αντώνη Καλογερόγιαννη, αναφέρει το εξής:

«Προς έκπληξη όλων ο Δήμαρχος απέρριψε το κοινό αίτημα σύσσωμης της αντιπολίτευσης και περιορίστηκε στη δήλωση «θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μην απολυθεί κανένας στο δήμο Πειραιά»».

Όπως δήλωσε ο Αντώνης Καλογερόγιαννης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μετά την ψήφιση του νόμου 4093, έχει ζητήσει από το δήμο Πειραιά έως την Παρασκευή να αποστείλει στοιχεία για τους υπαλλήλους ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο πλαίσιο του προγράμματος κινητικότητας.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, στην τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο ανέφερε ότι από τότε που ανέλαβε τα ηνία του δήμου δεν εφάρμοσε το καθεστώς της εφεδρείας, ενώ ευχαρίστησε τις παρατάξεις που υποστηρίζουν, εμμέσως πλην σαφώς, να μην χαθεί κανένας εργαζόμενος από το δήμο του Πειραιά.

«Αυτό δεν γίνεται με ψηφίσματα. Γίνεται με στήριξη της προσπάθειας. Έχουμε και παρελθόν, έχουμε και παρόν» τόνισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:
ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΚΕΔΕ:«ΑΝΤΑΡΣΙΑ» ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑ
Μπιζάς: Δήμαρχοι – κουκουλοφόροι για τις απολύσεις

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!