Δ.Νεαπόλεως -Συκεών: Νέες περιπέτειες για τους συμβασιούχους -Απλήρωτοι για μήνες

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες των συμβασιούχων εργατών στον Δήμο Νεαπόλεως – Συκεών. Όπως περιγράφουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στην aftodioikisi.gr, είναι απλήρωτοι, όπως και οι συνάδελφοί τους των όμορων δήμων μετά την άρνηση των Επιτρόπων του Νομού Θεσσαλονίκης να εγκρίνουν τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής τους.

Στην περίπτωση του συγκεκριμένου δήμου, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, «έχουμε να παίρνουμε τα δεδουλευμενα του Ιουνίου και ότι υπόλοιπο έχουμε από τις άδειες μας».

Στον δήμο Νεαπόλεως – Συκεών, υπενθυμίζεται με βάση παλαιότερα σχετικά ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, ήταν ιδιαίτερα ψυχοφθόρα η περίοδος πριν την σύναψη των νέων συμβάσεων, καθώς προηγήθηκε ένα «μπαράζ» απολύσεων και επαναπροσλήψεων, μέχρι τελικά οι εργάτες να παραμείνουν στις θέσεις τους με τη ρύθμιση της κυβέρνησης. Ωστόσο, τα προβλήματα ακόμη δεν έχουν τελειώσει, καθώς η παραμονή τους στην εργασία δεν τους έχει ακόμη αποτρέψει από το να οδηγηθούν σε οικονομικό αδιέξοδο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ, ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΣΥΚΕΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]