τραγωδία-στην-κρήτη-νεκροί-στην-άσφαλ-1042361
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.07.2022 | 08:23

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκροί στην άσφαλτο 15χρονη και 23χρονος

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκροί στην άσφαλτο 15χρονη και 23χρονος

Μία ασύλληπτη τραγωδία είναι αυτή που σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.00 το απόγευμα της Κυριακής στη θέση Μύλοι στο Καστέλλι Κισσάμου Χανίων όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά. Απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος είναι δύο νεκροί νεαρής ηλικίας και μία σοβαρά τραυματίας.

Πιο συγκεκριμένα τη ζωή της έχασε μία 15χρονη κοπέλα καθώς και ένας 23χρονος άνδρας ο οποίος φέρεται να οδηγούσε το μοιραίο ΙΧ που συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα αγροτικό.

τροχαίο δυστυχημα - Καστέλλι

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του ΙΧ, έχασε ακαριαία τη ζωή του ενώ η 15χρονη κατέληξε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.

Σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων μία 23 γυναίκα η οποία μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, εισήχθη σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Eντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ekriti ο Διοικητής, Γιώργος Μπέας.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε επίσης, και όπως φαίνεται ελαφρά, ο 17χρονος συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου. Υπενθυμίζεται όπως έγραψε νωρίτερα το ekriti, ότι στο αγροτικό με το οποίο συγκρούστηκε το μοιραίο ΙΧ,  επέβαινε ένας άντρας και μία γυναίκα οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά.

(κεντρική φωτογραφία άρθρου από τον Σταύρο Καρεφυλλάκη)

πηγή: ekriti.gr