εξαφάνιση-15χρονης-της-έβαλαν-τσιγγάν-1014569
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.04.2022 | 09:28

Εξαφάνιση 15χρονης: “Της έβαλαν τσιγγάνικα ρούχα και της είπαν να την παντρέψουν με δικό τους”

Αίσθηση προκαλούν οι ισχυρισμοί του δικηγόρου της οικογένειας της 15χρονης που είχε εξαφανιστεί από το Περιστέρι και βρέθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη.

Ο Σταύρος Γεωργίου ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή T-live, ότι η 15χρονη πήγαινε στο σχολείο της με μακιγιάζ σε χέρια και πρόσωπο λέγοντας πως πρόκειται για μώλωπες, κάτι που είχαν καταλάβει οι συμμαθήτριές της όχι όμως και ο γυμνασιάρχης.

Παράλληλα, ο δικηγόρος κατηγόρησε το Αστυνομικό Τμήμα για ρηχή έρευνα και αντίστοιχα ρηχή δικογραφία που «έδεσε τα χέρια του εισαγγελέα»

«Η σχέση χρονολογείται από τον Νοέμβριο, όπως πληροφορηθήκαμε μόλις σήμερα. Η Αστυνομία δεν μας βοήθησε πολύ. Ένα συνοικιακό τμήμα χειρίστηκε μια τέτοια υπόθεση. Γι αυτό έβγαλε μια ρηχή δικογραφία μετά από μια ρηχή έρευνα και έδεσε τα χέρια του εισαγγελέα. Υπάρχει παραπέρα κακουργηματική δίωξη που έχει σχέση με σεξουαλικά εγκλήματα.




Τρεις συμμαθήτριές της έχουν καταθέσει ότι πήγαινε με μώλωπες στα χέρια και ότι ήταν ξεκάθαρα μακιγιάζ και πως έλεγε στο σχολείο ότι την έδερναν. Τα τρία παιδιά το κατάλαβαν, ο γυμνασιάρχης δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν έπρεπε να τους προστατέψει».

Ακόμα ο δικηγόρος μιλά για απειλές των Ρομά στην οικογένεια της 15χρονης, τονίζοντας ότι οι γονείς φυλούν με βάρδιες το παιδί τους.

«Γιατί ανησυχούμε; Όταν ο κ. Γιαννόπουλος βγήκε και μίλησε για τα κυκλώματα, μόλις έβγαλε τη φωτογραφία της στη δημοσιότητα, της άλλαξαν look, Γιατί η μαμά που τη φιλοξενούσα να σε παντρέψουμε με έναν δικό μας να βγάλεις ταυτότητα. Έπρεπε οι γονείς να φυλάνε βάρδιες στο Παίδων μη φύγει το παιδί.

Οι Ρομά φώναζαν «φέρτε τη μικρή εδώ να καταθέσει» ε βέβαια έξι μήνες έχει δουλέψει το σύστημα. Η μικρή ήταν ερωτευμένη με κάποιον που είναι παντρεμμένος με δύο παιδιά. Απ’ ό,τι είπε στη μητέρα της, τη γυναίκα του αυτός την έχει για να τη δέρνει και να του φέρνει λεφτά».