ρόδος-παντρεμένος-ζητούσε-γυμνές-φωτ-17672
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.06.2022 | 10:17

Ρόδος: Παντρεμένος ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από 15χρονη

Δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων σχηματίστηκε από την υπο­διεύθυνση αστυνομίας Λάρισας σε βάρος ενός 29χρονου παντρεμένου άντρα, καθώς ζητούσε κατά πληροφορίες γυμνές φωτογραφίες από ένα 15χρονο κορίτσι.

Αφορμή αποτέλεσε η επίμονη απαίτησή του από 15χρονη μαθήτρια Γυμνασίου της Λάρισας να του αποστείλει φωτογραφίες, αρχικά με ρούχα, στη συνέχεια με εσώρουχα και τελικά γυμνές της φωτογραφίες, κάτι που έπραξε και ο ίδιος στο πλαίσιο… ανταλλαγής φωτογραφιών.

Ανακάλυψε τα μηνύματα η μητέρα της 15χρονης

Ευτυχώς για τη 15χρονη παρενέβη έγκαιρα η παρατηρητική μητέρα της, η οποία ήλεγξε τις συνομιλίες της στην εφαρμογή «Snapchat» και, κατήγγειλε προχθές την υπόθεση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, ενώ μετά από εντολή της Εισαγγελέως Ανηλίκων έγινε έρευνα στο σπίτι του παντρεμένου στη Ρόδο στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο άντρας μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης προσέγγισε την 15χρονη, από τις αρχές του περασμένου Απριλίου, προτρέποντάς την να συνομιλούν κυρίως με γραπτά μηνύματα.

Η αθώα, αρχικά, προσέγγιση της 15χρονης, με τον καιρό απέκτησε σεξουαλικό περιεχόμενο, με τον 29χρονο να ζητά επίμονα, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, από τη μαθήτρια να του αποστείλει φωτογραφία της.

Αρχικά με ενδύματα, στη συνέχεια με εσώρουχα, για να την πείσει τελικά να του στείλει και γυμνές της φωτογραφίες όπως και ο 29χρονος της απέστειλε δικές του, γυμνές φωτογραφίες. Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας προέκυψε ότι ο 29xρovos είναι κάτοικος Ρόδου για να ακολουθήσει, με εισαγγελική εντολή έρευνα στο σπίτι του όπου κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια.

Πηγή: onlarissa.gr