περιστέρι-βίντεο-ντοκουμέντο-από-την-1014569
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.04.2022 | 18:37

Περιστέρι: Βίντεο ντοκουμέντο από την «αρπαγή» της 15χρονης – Τα 30 λεπτά που την έσωσαν

Αναγκάστηκαν οι γιατροί να της πάρουν τα ούρα με καθετήρα, για να κάνουν τις εξετάσεις»

Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης από το Περιστέρι, η οποία είχε εξαφανιστεί και βρέθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Tlive», έρχεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος και έχει καταγραφεί την Μεγάλη Τετάρτη το πρωί, φαίνεται η 15χρονη στην περιοχή του Ασπρόπυργου.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο καταγράφονται οι κινήσεις της ίδιας και του 22χρονου κατηγορούμενου, μόλις λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της 15χρονης. τη στιγμή που οι αστυνομικές αρχές «χτένιζαν» την Αττική προκειμένου να την εντοπίσουν.

Όπως προκύπτει από το βίντεο, για περίπου μισή ώρα το κορίτσι περίμενε τον 22χρονο να επιστρέψει. Πρόκειται για 30 λεπτά που αποδείχτηκαν «σωτήρια» για την νεαρή κοπέλα, αφού ήταν αρκετά για να την αντιληφθούν οι υπάλληλοι του πρακτορείου.




Λίγο ώρα αργότερα, ένα μικρό μαύρο αυτοκίνητο, με οδηγό τον 22χρονο, φτάνει στο σημείο και η 15χρονη μπαίνει μέσα και εξαφανίζονται.

Λίγο αργότερα, υπάλληλος του πρατηρίου συνειδητοποιεί ότι επρόκειτο για την 15χρονη Φωτεινή. Τότε ειδοποιεί τις αρχές. Πρόκειται για την αρχή του τέλους για την περιπέτεια της 15χρονης.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας καταφέρνουν να φτάσουν στην ίδια, ενώ λίγες ώρες αργότερα, με τη βοήθεια του 22χρονου, την επιστρέφουν στην οικογένειά της.

«Δεν έδινε ούρα στο νοσοκομείο»

Μιλώντας στο μεσημέρι της Τετάρτης (27/4) στην εκπομπή του Alpha «Tlive» ο δικηγόρος της οικογένειας της 15χρονης που εξαφανίστηκε, Σταύρος Γεωργίου, επεσήμανε πως το βίντεο που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος «οδήγησε στον δράστη που έδωσε τις δύο συνεργάτιδές του».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο η κοπέλα είχε ολοκληρωμένες σχέσεις με τον 22χρονο. «Έχουν διαταχθεί οι σχετικές εξετάσεις, έχουν γίνει ιατροδικαστικές εκθέσεις, τοξικολογικές εξετάσεις. Η μικρή ήταν καθοδηγημένη. Δεν έδινε ούρα στο νοσοκομείο» υπογράμμισε ο Σταύρος Γεωργίου.

«Αναγκάστηκαν οι γιατροί να της πάρουν τα ούρα με καθετήρα, για να κάνουν τις εξετάσεις» επεσήμανε ο δικηγόρος της οικογένειας της 15χρονης.

«Όταν συνελήφθη έλεγε στους αστυνομικούς ‘είμαι στιγγάνα’» δήλωσε και εξήγησε πως από τα τρία κορίτσια που βοήθησαν οικογένεια της κοπέλας και είπαν την αλήθεια για τα «μαϊμού» τραύματα της 15χρονης η μία είναι τσιγγάνα και ή άλλη έχει αλβανική καταγωγή.

«Ο γυμνασιάρχης γυναίκα να έχει make up στο σπίτι να καταλάβει ότι δεν ήταν τραύματα και ότι ήταν make up;» διερωτήθηκε ο δικηγόρος και τον κατηγόρησε για εγκλήματική συμπεριφορά.