σοκάρουν-οι-μαρτυρίες-των-δύο-φίλων-πο-654364
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.07.2019 | 21:02

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των δύο φίλων που εντόπισαν τη σορό της βιολόγου (βίντεο)

Οι δύο νεαροί κάτοικοι της περιοχής περιέγραψαν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εντόπισαν το άψυχο σώμα της βιολόγου, επισημαίνοντας πως αρχικά νόμιζαν πως επρόκειτο για κάποια κούκλα.

 Η ειδεχθής δολοφονία της 60χρονης Σούζαν Ίτον από τον 27χρονο Κρητικό έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη των Χανίων αλλά και στην παγκόσμια ερευνητική κοινότητα, μέλος της οποίας ήταν η άτυχη βιολόγος που βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, μπαίνοντας τυχαία στο στόχαστρο του νεαρού αγρότη.

Ο 27χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης οποίος την χτύπησε πολλές φορές με το αυτοκίνητό του, στη συνέχεια την βίασε, πριν μεταφέρει τη σορό της στο παλιό γερμανικό καταφύγιο, όπου εντοπίστηκε από δύο ντόπιους, που είχαν μεταβεί στο σημείο στα πλαίσια εκδρομής.

Οι δύο κάτοικοι της περιοχής που εντόπισαν τη σορό της 60χρονης βιολόγου μέσα στο σπήλαιο μίλησαν στο Open για την μακάβρια ανακάλυψή τους, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια όσα είδαν, αλλά και όσα ακολούθησαν μέχρι να συλληφθεί ο δράστης.

 Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος θα βρεθεί την Παρασκευή ενώπιον ανακριτή κι εισαγγελέα ώστε να απολογηθεί για τις πράξεις του.