ρούλα-πισπιρίγκου-της-έτρωγε-από-τον-1006069
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.05.2022 | 16:40

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Της έτρωγε από τον Μάνο, μάχη γινόταν στο σπίτι»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο «φως» βγαίνουν άγνωστες πτυχές της σχέσης της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Όπως ισχυρίζεται γνωστή του ζευγαριού οι γονείς των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα τσακώνοντας πολύ συχνά.

Μιλώντας την Τρίτη (31/5) στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» γνωστή του ζευγαριού υποστήριξε πως το πρόβλημά τους φαινόταν και είχαν μία ζωή προβλήματα.

«Ήταν πολύ ιδιόρρυθμο ζευγάρι. Τσακωμοί, γκρίνιες, φασαρίες… Ο ένας δεν ήθελε τον άλλον, οι γονείς από δω, οι πατριοί από εκεί» δήλωσε.

«Μάχη γινότανε, τη χτυπούσε και αυτή φώναζε τη μάνα και τον πατριό της»

Σε ερώτηση εάν υπήρχε και σωματική βία η γνωστή του ζευγαριού απάντησε: «Βεβαίως! Η Ρούλα τις ”έτρωγε” από το… από αυτό το κ@@@@! Απ’ το σύζυγο της, ναι, τον πρώην σύζυγο της. Όχι ότι αυτή ήταν καλύτερη, έτσι; Μάχη γινότανε στο σπίτι. Ο Μάνος χτυπούσε και αυτή ξεσηκωνότανε και φώναζε τη μάνα της και τον πατριό της να τον δίνουνε. Να τον μαλώσουνε».

«Εσείς γνωρίζετε κάτι για το βράδυ που αμέσως μετά ήρθε ο θάνατος της Ίριδας;» ρώτησε η δημοσιογράφους της εκπομπής «Το Πρωινό» τη γνωστή του ζευγαριού και εκείνη απάντησε: «Έγινε ένας πολύ μεγάλος τσακωμός, φώναξαν και τη μαμά της και τον πατριό της στο σπίτι, γιατί ήταν πολύ άσχημος αυτός ο τσακωμός. Και από εκεί και πέρα πως χάθηκε αυτό το μωρό; Οι ίδιοι ξέρουν. Το παιδί αυτό άκουσε, αυτό είπαν. Προφανώς κάτι συνέβη και ακούστηκε ότι το παιδί έσκασε από το κλάμα γιατί όντως πρέπει να κλαίγαν τα παιδιά. Όταν γίνονται φασαρίες, τα παιδιά αγριεύουν, εννοείται».