μάνος-δασκαλάκης-έστειλε-φωτογραφία-1007981
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.05.2022 | 21:40

Μάνος Δασκαλάκης: Έστειλε φωτογραφία του σπιτιού της σπιτονοικοκυράς στην Ρούλα Πισπιρίγκου

Η εκπομπή «T-live», το μεσημέρι της Τρίτης (17/5) έφερε στο φως της δημοσιότητας την φωτογραφία του σπιτιού της σπιτονοικοκυράς (Ευγενίας Κούτρα) που είχε στείλει ο Μάνος Δασκαλάκης στην Ρούλα Πισπιρίγκου όταν έμαθε για την εξωσυζυγική της σχέση, με τον αποκαλούμενο από τον 30χρονο «Γιαννάκη».

Να θυμίσουμε ότι ο Μάνος είχε εγκαταλείψει την στέγη της οικογένειας στις αρχές Απριλίου όταν πληροφορήθηκε την απιστία της συζύγου του.

Μάλιστα, στέλνοντας αυτή την φωτογραφία ο Μάνος Δασκαλάκης της ζητά να μην του ξαναστείλει μήνυμα, με τη Ρούλα Πισπρίγκου να του θυμίζει και τις δικές του απιστίες

Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης – Ο διάλογός τους

Ρούλα: Τι είναι αυτό;

Μάνος: Το σπιτάκι της Κούτρα. Γι’ αυτό μην ξαναστείλεις.

Ρούλα: Και; Δεν καταλαβαίνω; Τι προσπαθείς να με κάνεις να νιώσω άσχημα να πάω κι εγώ να βγάζω φωτό το αμάξι και το Αίγιο και να στα στέλνω; Γιατί δεν ήξερες που ήσουν; Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα. Ό, τι είπες, είπες.

Μάνος: Επιλογή σου. Εγώ δεν το δέχομαι και δεν θα το δεχτώ ποτέ πια αυτό. Σταμάτα να δικαιολογείσαι εσύ που με αγάπαγες πολύ.

Ρούλα: Έχεις δίκιο επειδή σε αγάπαγα ήταν επιλογή μου να μείνω. Μην την δεχτείς. Μαζί δεν θα είμαστε οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Μάνος: Έτσι μην ξαναπείς κάτι άλλο γιατί μαζί δεν θα ξανά είμαστε ποτέ.

Ρούλα Μα και να ήθελες δεν θα ήμουνα εγώ ποτέ πάλι.

Μάνος: Ναι οκ.