το-χαμόγελο-της-ρούλας-πισπιρίγκου-990182
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.05.2022 | 17:20

Το «χαμόγελο» της Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε εξώφυλλο σε γαλλικό περιοδικό

Η υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, με κεντρικό πρόσωπο τη Ρούλα Πισπιρίγκου – η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας – δεν έχει μόνο συγκλονήσει το πανελλήνιο, αλλά έχει απασχολήσει και τον διεθνή Τύπο.

Το γαλλικό περιοδικό «Le Nouveau Detective», δημοσίευσε στις 11 Μαΐου ένα εξώφυλλο με τη φωτογραφία της 33χρονης να βρίσκεται στο νοσοκομείο με την Τζωρτζίνα ξαπλωμένη στο κρεβάτι, κοιτώντας τη και χαμογελώντας της.

Την εικόνα συνοδεύει η εξής λεζάντα: «Πάτρα, το περιβόητο χαμόγελο του δηλητηριαστή. Η γυναίκα που σκότωσε τις δύο κόρες της και τώρα την τρίτη».

Το θρίλερ της Πάτρας έχει απασχολήσει όχι λίγα διεθνή ΜΜΕ, κυρίως μετά τις αποκαλύψεις για την κεταμίνη και την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Χαρακτηριστικά, η Daily Mail είχε φιλοξενήσει την είδηση ως εξής: «Μια 33χρονη μητέρα στην Ελλάδα κατηγορήθηκε ότι σκότωσε την εννιάχρονη κόρη της με κεταμίνη και βρίσκεται υπό έρευνα για τον θάνατο των δύο άλλων παιδιών της που πέθαναν τα τελευταία τρία χρόνια.

Η γυναίκα, που ονομάζεται Ρούλα Πισπιρίγου, συνελήφθη μετά την απολογία της , όταν η τοξικολογική εξέταση της κόρης της αποκάλυψε την παρουσία του αναισθητικού, το οποίο δεν είχε χορηγηθεί από γιατρούς.

Το εννιάχρονο κοριτσάκι, που ονομαζόταν Τζωρτζίνα, πέθανε τον Ιανουάριο του 2022 αφού πέρασε οκτώ μήνες στο νοσοκομείο.