μυστήριο-και-χιούμορ-ξετρελαίνουν-το-433051
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.04.2018 | 15:58

Μυστήριο και χιούμορ ξετρελαίνουν τους άντρες πιο πολύ από τις καμπύλες

Τι κάνει μια γυναίκα ακαταμάχητη; Ποιο είναι το μυστικό των γυναικών που κάνει τους άντρες να τρέχουν σαν σκυλάκι από πίσω τους;

Φυσικά η γοητεία και το σεξαπίλ ελκύει τους εκπροσώπους τους ισχυρού φύλου. Ωστόσο, για πολλούς άνδρες, οι καλοί τρόποι λειτουργούν ως μαγνήτης.

Μία μυστηριώδης γυναίκα σίγουρα έχει ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε η ιστοσελίδα κοινωνικών γνωριμιών «Parship» σε δείγμα 1.224 ανδρών, η ευγένεια και η κομψή εμφάνιση της γυναίκας της δίνουν… πόντους από την πρώτη γνωριμία.

Περισσότεροι από τους μισούς άνδρες (59%) «υποκλίνονται» στις γυναίκες που έχουν τρόπους.«Παρακαλώ» και «ευχαριστώ» είναι οι λέξεις-κλειδιά που εμπνέουν σεβασμό στον άνδρα όταν έχουν απέναντί τους μία γυναίκα.

Το 42% των ερωτηθέντων προτιμά τις μυστηριώδεις γυναίκες. Μας θέλει; Μας νοιάζεται; Τι σημαίνει η σιωπή της; Οι γυναίκες που φλερτάρουν αφήνοντας τον έτερον ήμισυ σε αναμμένα κάρβουνα είναι για τους άνδρες πολύ ελκυστικές, όπως προκύπτει από την έρευνα.

Το χιούμορ είναι πιο σημαντικό από τις καμπύλες!

Για το 32% των ερωτηθέντων, η γυναίκα που λέει αστεία και κάνει τον άνδρα να χαμογελά και να αισθάνεται όμορφα είναι ένα χαρακτηριστικό που ελκύει τους άνδρες. Για το 26% των ερωτηθέντων, σημασία έχουν οι γυναικείες καμπύλες, για το 5% ένα ωραίο χαμόγελο. Παραδόξως,η γυναίκα – θηλυκό μπορεί να ξετρελάνει μόνο το 4% των ανδρών.

Η Έιμι Κάντι, καθηγήτρια Κοινωνικής Ψυχολογίας στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, έχει κάνει έρευνα στη μαγεία της πρώτης γνωριμίας μεταξύ του άνδρα και της γυναίκας.

Αποτέλεσμα: Η πρώτη ματιά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είναι καθοριστική. Ενστικτωδώς ρωτάμε τον εαυτό μας και μάλιστα δύο φορές: «Μπορώ να εμπιστευτώ αυτό το άτομο;