ποια-εσώρουχα-αρέσουν-στους-άνδρες-463103
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.03.2018 | 14:35

Ποια εσώρουχα αρέσουν στους άνδρες;

Ποια εσώρουχα τρελαίνουν τον ανδρικό πληθυσμό; Ποια είναι τα πιο «καυτά» χρώματα; Αισθησιακές απαντήσεις που κάθε γυναίκα οφείλει να γνωρίζει.

Εσώρουχα. Ανάβουν τον ανδρικό πληθυσμό με την παρουσία τους (ή την απουσία τους) εδώ και δεκαετίες. Οι μόδες βέβαια από τις «βράκες» του 18ου αιώνα έχουν αλλάξει και πλέον τα πράγματα είναι αρκετά πιο απλά. Εσώρουχα που καλύπτουν ή δεν καλύπτουν τα απολύτως απαραίτητα, ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για κάθε γούστο (ανδρικό και γυναικείο).

Πέρα από αυτά όμως, υπάρχουν συγκεκριμένες σταθερές αξίες που επίσης σταθερά διεγείρουν τον ανδρικό πληθυσμό. Ποιες είναι αυτές; Κορίτσια, διαβάστε παρακάτω μια 100% ανδρική ματιά στο ζήτημα και εξοπλιστείτε αναλόγως.

Στρίνγκ

Σταθερή αξία για πεσμένα ανδρικά σαγόνια εδώ και δεκαετίες. Τα στρίνγκ ή τα «στρινγκάκια», όπως είθισται να αποκαλούνται στις αντροπαρέες, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις: σέξι, αποκαλυπτικά, ιδιαίτερα βολικά για «ένα στα γρήγορα», αφήνουν λίγα στη φαντασία και πολλά στην… όραση.

G- Strings

ν τα στρινγκ αρέσουν στους άνδρες μία φορά, τότε τα g-strings θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι αναμφίβολα τα greatest hits της γυναικεία γκαρνταρόμπας. Μία μικρή λωρίδα καλύπτει (;) τα απολύτως απαραίτητα και το εσώρουχο είναι σαν να σου…μιλάει λέγοντάς σου «να, ό,τι βλέπεις παίρνεις». Πόσα εσώρουχα το καταφέρνουν αυτό;

Σορτσάκια

Εδώ οι επιρροές από το ανδρικό, εφαρμοστό «μποξεράκι» είναι εμφανείς, αλλά αυτό δεν φαίνεται να μας πτοεί ως άνδρες καθώς τα συγκεκριμένα εσώρουχα είναι άκρως αισθησιακά. Το καλό στην περίπτωσή τους είναι ότι όσο αρέσουν στους άνδρες να τα βλέπουν σε ένα γυναικείο σώμα, άλλο τόσο βολεύουν και τις γυναίκες να τα φοράνε χάρη στην άνεση που προσφέρουν. Ακόμα και αν κρύβουν αρκετά, είναι άκρως σαγηνευτικά και φέρνουν στο νου εποχές αθωότητας.

Διάφανα

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, τα διάφανα εσώρουχα θυμίζουν έντονα σκηνή από ταινία πορνό, αλλά δεν υπάρχει τίποτα απολύτως κακό σε αυτό. Δεν αφήνουν – σχεδόν – τίποτα στη φαντασία (ενίοτε καλύπτουν μόνο το ευαίσθητο σημείο) και είναι ιδανικά για να ανάψουν έναν άνδρα χωρίς πολλά πολλά. Αρκεί η περιοχή εκεί να είναι κάπως περιποιημένη. Αυστηρός κανόνας.

Και από χρώμα;

Εδώ τα πράγματα είναι περισσότερο υποκειμενικά, μιας και η κάθε απόχρωση «ξυπνά» στον ανδρικό εγκέφαλο διαφορετικά συναισθήματα. Υπάρχουν όμως και μερικές σταθερές αξίες, σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις μας. Ποιες είναι αυτές;

Μαύρο. Ίσως το πιο δημοφιλές χρώμα στο ευρύ ανδρικό κοινό. Τα μαύρα εσώρουχα είναι προκλητικά, είναι σέξι, μπορούν να είναι και ρομαντικά έχοντας έτσι όλο το «πακέτο» της σαγήνης.

Κόκκινο. Το γνωρίζατε, το περιμένατε, πλέον μπορείτε να είστε και σίγουρες. Τα κόκκινα εσώρουχα αρέσουν ιδιαίτερα στον ανδρικό πληθυσμό, γεγονός που εν μέρει εξηγείται από την σύνδεση του χρώματος με τη φωτιά και άρα με το ερωτικό πάθος.