Δεν γίνονται μαθήματα ούτε αυτή τηνε εβδομάδα στο Εθνικό Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο λόγω της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ που συνεχίζεται έως τις 18 Νοεμβρίου, παρόλο που κρίθηκε παράνομη από το πρωτοδικείο Αθηνών.
Όπως αναφέρει η Καθημερινή, τα δύο πανεπιστημιακά ιδρύματα διανύουν τα τελευταία 24ωρα πριν την απώλεια του εξαμήνου.
Για σήμερα Τρίτη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση της Συγκλήτου, ενώ στο ΕΜΠ έχει αποφασιστεί έναρξη της εξεταστικής περιόδου.
Εν τω μεταξύ, ως και αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα των διοικητικών υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα, καθώς ολοκληρώθηκε από το ΑΣΕΠ η μοριοδότηση των 1700 υπαλλήλων από τα 8 ΑΕΙ που απογράφηκαν.
Όσοι υπάλληλοι δεν απογράφηκαν άρχισαν να παραλαμβάνουν τα έγγραφα με τα οποία τίθενται σε αυτοδίκαιη αργία.
Aftodioikisi News
Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.
Ενημερωθείτε πρώτοι για ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της δημόσιας διοίκησης, της εργασίας, της ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!