Μητσοτάκης: Δεν θα μονιμοποιήσω συμβασιούχους -Τι είπε για απολύσεις, αξιολόγηση

  • Απο stergios
  • 24 Φεβρουαρίου 2018 - 10:20
  • Comments Off

«Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επενδύσω στην προσδοκία κάποιων συμπολιτών μας ότι, μπορεί αύριο με κάποιο μαγικό τρόπο να τους μονιμοποιήσω», δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητοτάκης, στη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ, για να περάσει στην επίθεση προς την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι «χτίζει στρατιές συμβασιούχων και τους κλείνει το μάτι και να τους λέει με κάποιο τρόπο: θα παρακάμψω το Σύνταγμα και με κάποιο τρόπο θα σας μονιμοποιήσω».

«Αυτό δεν θα το κάνω. Είμαι πάρα, πάρα πολύ σαφής, σε τι θα κάνω και σε τι δεν θα κάνω», είπε ο κ. Μητσοτάκης. Την ίδια στιγμή, χαρακτήρισε «προπαγάνδα» και «παντελή ανακρίβεια» από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, τα περί απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΝΔ προχώρησε σε μια σπάνια από πλευράς του… επίθεση φιλίας προς τους δημοσίους υπαλλήλους: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημοσίους υπαλλήλους. Αν σήμερα λειτουργεί το Κράτος λειτουργεί από καλούς δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι κρατάνε την κρατική μηχανή με πολλά προβλήματα όρθια και αυτούς τους υπαλλήλους θέλω να τους αναγνωρίσω, να τους επιβραβεύσω, να τους δώσω τη δυνατότητα να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους, μέσα από ένα σύστημα αξιολόγησης το οποίο δεν θα είναι τιμωρητικό, θα είναι επιβραβευτικό για τους καλούς και βέβαια αυτοί οι οποίοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους θα μπορεί να τους συνετίσει και να τους βελτιώσει, αλλά όχι απολύσεις», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη Μητσοτάκη εδώ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!